SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'dan Kimler Gidecek?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkan Vekili İlyas Karahan, transfer konusundaki görüşmelerin sürdüğünü, şu ana kadar herhangi bir isimle anlaşılmadığını bildirdi. Karahan, Malatyaspor'a destek amacıyla 15 Aralık Cuma akşamı İstanbul'da gerçekleştirilecek geceye de Malatyalıların ilgisini beklediklerini söyledi.

 

"GİDECEKLERİ, ALACAKLARIMIZ BELİRLEYECEK"

 

Ligde ilk yarının tamamlanmasının ardından eksik görülen mevkilerle ilgili transfer temaslarını sürdürdüklerini belirten Karahan, çalışmalarıyla ilgili şöyle konuştu:

 

"Biz bu dönemde 3 veya 4 nokta transfer yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. Şu ana kadar kimseyle anlaşmış değiliz. Netleşmiş bir durum yok.

 

Takımdan gidecek oyuncuları ise alacağımız oyunculara göre belirleyeceğiz. Göndereceklerimiz takas, satış ya da kiralama yoluyla olabilir."

 

Karahan, son günlerde Malatyaspor'un göndereceği ya da alacağı futbolcularla ilgili isimlerin ortada dolaştığı yolundaki haberlerin de doğru olmadığını belirterek, "Gidecek kalacak diye söylenen isimler dolaşıyor. Böyle bir listeden bizim haberimiz yok. Şu gidecek, şu kalacak diye biz kimseye bir şey söylemedik. Dolaşan isimler tahmini isimler ve bizimle alakası yok."

 

DESTEK GECESİ

 

Malatyaspor’a gelir sağlamak amacıyla İstanbul'da 15 Aralık Cuma gecesi bir organizasyon gerçekleştirilecek. “Süper Lige koşar adım ilerleyen Malatyaspor yararına” sloganıyla Yönetim Kurulunca düzenlenen gece 15 Aralık Cuma günü İstanbul Polat Rönesans Oteli’nde (Yeşilköy) yapılacak. Gecenin başlama saati 19.00.

 

Karahan, Malatya ve İstanbul'daki Malatyalıların geceye ilgilerini beklediklerini de bildirdi.

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız