SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'dan ''Merhaba'' Şenliği..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2005-2006 futbol sezonunu ve 40. yıl kutlamalarının başlangıcını İnönü Stadı'nda düzenlediği "şenlik"le açtı.

STAD DOLDU..
Malatyaspor'lu taraftarlar, 10 bin 590 kişi kapasiteli İnönü Stadı'nı doldururken, tören Mehmet Balaman'ın konseriyle başladı. Konserin ardından Malatyaspor'lu futbolcular ve teknik heyetin tanıtımı yapıldı. Bunların ardından Malatyaspor- Kocaelispor maçı oynandı ve maçı Malatyaspor 2-1 kazandı.

Maçın ardından sanatçı Sevcan konseri gerçekleşti.

TANRIVERDİ VE AKIN'IN KONUŞMALARI..
Daha sonra konuşan Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatyalıların keyifle ve gururla izleyecekleri bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını, hafta içerisinde iki yeni transferin de takıma katılmasının beklendiğini bildirdi. Tanrıverdi, Malatyaspor'un 40. yıl kutlamalarıyla birlikte daha büyük hedeflere yürüyeceğini belirterek, "Anadolu'dan bir şampiyon çıkacaksa, bu Malatyaspor olacak, sözümüzün de arkasında olacağız."dedi.

Tanrıverdi, "Sizlerden aldığımız destek ve güvenle Malatyaspor’umuzun bir sezon açılışında daha birlikte beraberiz. Bu sezon hep beraber bir büyük mutluluğu, coşkuyu, gururu birlikte yaşayacağız. Malatyaspor’umuz 40 yaşına giriyor. Malatyaspor’umuza özveriyle hizmet veren insanlarımız şanlı kulübümüzü bugünlere taşıyıp, bayrağı bize teslim ettiler. Bizlerden sonra Malatyaspor’umuzun nice 40 yıllar yaşamasını diliyoruz. Takımımıza geçmişte emekleri geçen tüm başkanlarımıza, özellikle büyük başkanımız Mehmet Yaşar Çerçi’ye teşekkür ediyorum.

2005–2006 sezonunda Malatya’mızda, yurtiçinde ve yurtdışında yaşayan tüm Malatyalıların, Malatyasporluların gururu olacak bir takım yapmaya çalıştık. İmkânlarımızı zorlayarak, özveriyle iyi bir takım oluşturduk. Sizlerden sezon boyunca takımımızı yalnız bırakmamanızı istiyoruz. Bizler ne kalitede takım oluşturursak oluşturalım, sizlerin desteği olmadan Malatyaspor bir adım ileri gidemez, başarılı olamaz. Lütfen, her zaman verdiğiniz desteği esirgemeyin.

Malatyaspor, yıllar önce namağlup şampiyon olmuştu. İnşallah aynısını 1. ligde gerçekleştireceğiz.

Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta Brezilya’dan bir oyuncu ile yurt içinde Süper Lig’de oynamış yabancı bir oyuncuyla sözleşme imzalayacağız." diye konuştu.

Ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye olarak Malatyaspor'a destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Akın, "Yaşamaya değer kılan şey şehrin insanlarının bağlı bulunduğu değerlerinin şehrin üzerine bina edildiği uyumdur. Bugün burada yaşadığımız muhteşem tabloda insanımızın bu muhteşem uyumunu gösteriyor. Malatyaspor, 40 yılı geride bırakmış. Bu Malatyaspor’un değil, kentin tarihini, gelgitlerini yansıtıyor. Belediye olarak Malatyaspor’un arkasında olduk ve 2 trilyon katkı sağladık. 40. yıl dolayısıyla, belediye hizmetlerimizi aksatmadan, Malatyaspor’a tam destek olacağız” dedi.

Tanrıverdi, hizmetlerinden dolayı başkan Akın’a plaket verdi.

Gece, havai fişek gösterileri, yönetimin ve tüm takımın taraftarları selamlaması ve İzzet Yıldızhan konseri ile devam etti.

AYAKTA ALKIŞLANANLAR-YUHALANANLAR..
Malatyaspor'un sezon açılış töreninde son derece ilginç ve anlamlı görüntüler de yaşandı.

Tören başlamadan önce; sezon açılış töreni için Ankara'dan Malatya'ya gelen, eski belediye ve Malatyaspor başkanı Mehmet Yaşar Çerçi'nin, stada girdiğini farkeden taraftarlar, eski başkana uzun süre tezahürat yapıp, ayakta alkışladılar. Çerçi, taraftarları selamladı.

Futbolcu tanıtımının ardından; törene katılanlar ile tebrik mesajı gönderenlerin anonsu yapıldı. Stadda bulunanlardan AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt'un adı anons edildiğinde, küçük bir gruptan alkış sesi gelirken, başka bir grup ise yuhaladı. Ardından CHP milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nın adı anons edilince, Aslanoğlu'na tribünlerden yoğun bir alkışlı tezahürat geldi.

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, bazı siyasi ve bürokratların yanı sıra Süper Lig ve 2. Ligdeki kulüp başkanlarının telgrafları alkışlarla karşılanırken, AKP Malatya Milletvekili Münir Erkal'ın telgrafının okunması üzerine tribünlerden "yuh" sesleri yükseldi. Kulüp başkanlarının telgrafı içerisinde sadece Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın telgrafını bir grup yuhalarken, bir grup alkışladı.

Bu arada, AKP milletvekili Başkurt, protesto edilmesinden bir süre sonra staddan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız