SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'dan Start

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor yeni dönem hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Kadir Özcan yönetiminde Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde başlayan hazırlıklara bazı eksik futbolcular katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Kadir Özcan, tam kadronun antrenmana katılamadığını belirterek, “Oyuncularımız 1-2 güne kadar tam kadro burada yer alacaklar. 10 gün süreyle Malatya’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ağırlıklı kros çalışması yapacağız. Kondisyon ağırlıklı ve teknik çalışmalarımız olacak. Bolu kampına gideceğiz ordan da patara da kampa gireceğiz ve eksiklerimizi tamamlayacağız. Yavaş yavaş planlarımızı yaparak iyi bir Malatyapsor izletiriz diye düşünüyorum. Kadro olarak Malatyaspor’u tanıyorum. İyi oyunculardan kurulu bir takım. Motivasyonu üste çekebilirsek iyi sonuçlar alırız” dedi.

Malatyaspor için birlik ve beraberliğin önemine değinen Özcan “Malatya’da büyük bir ilgi var. Malatyaspor menfaatleri var ise ben her zaman herkesi dinlemeye hazırım. Hep birlikte başarıyı yakalarız. Herkese büyük paylar düşüyor. Tabi ki teknik adamlara eleştiri olacaktır. Malatyaspor adına ne yapmak gerekiyorsa ben her zaman hazırım. Şu anda görüntü olarak görüntüler ortaya çıkıyor. Bana göre Malatyaspor’un yeri burası değil. Böyle büyük bir kentin, süper lig’de olması gereken bir takımın buralarda olması üzücü. İnsanların soru işaretini koyarak, düşünmesi lazım. Birbirimizi kırarak bu iş olmaz. Herkes eleştirilerden gereken payı alır. Ben geldiğimiden berri hep ne yapabilirizi düşünüyoruz. Biraz sabırlı oldukça oluşumlarda olur. Kalkıpta niye transfer yok gibi düşüncelere kapılmamız lazım. Malatyapor’un çar çur edecek paraları da yok. Çar çur da etseler buna ben karşı olurum” şeklinde konuştu.

Özcan, "Transfer de geç kalındı mı?" sorusuna; “Transferde geç kalınmadı. Futbolda eskisi gibi değil, futbolcular kampa hazır katılıyor. Geç kalınmış bir şey yok. Futbolculardan bize talepler geliyor. Süper lig’de oynayan oyuncular bunlar, ama nereye gerekiyorsa oraya transfer yaparak, iyi bir Malatyaspor oluşturalım. Parasız hiç bir şey olmuyor ama çok para da bir şey olacak anlamına gelmez. Sağlıklı düşünüp, karar vermek zorundayız. Ben başaracağımıza inanıyorum. Ben her zaman iddialıyım. Büyük transferlerle başarı gelecek anlamına gelmez. Ben Malatyaspor’un arkasında iyi bir taraftar olacağına inanıyorum. Kadrodan gidenler olabilir. Onların yeri dolmayacak anlamına gelmez. Biz iyi bir plan yapmak zorundayız. Çok iyi oyuncuları iyi fiyata nasıl alabiliriz biz bunları düşünüyoruz. Geç kalmadık, kısa sürede transgerelr halledilir. Görüştüğümüz oyuncular var. Araştırmalar yapıyoruz. Yarın takıma katılacak futbolcular olabilir” dedi.

Bu arada Malatyaspor'lu futbolcuların Cuma günü de sağlık denetiminden geçecekleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız