SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'dan Transfer Atağı

0
Güncellendi - 2016-07-25 15:58:14
Malatyaspor'dan Transfer Atağı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor, BAL Ligi hedefiyle çıkacağı yeni sezon öncesi transfer bombalarını üst üste patlatıyor.

‘Efsane küllerinden yeniden doğuyor’ sloganıyla yola çıkan Malatyaspor, yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde tecrübeli forvet oyuncusu Engin Bilici’yi kadrosuna katan sarı kırmızılılar, geçtiğimiz sezon 44 Malatyaspor’da forma giyen defans oyuncusu Salih Yıldız, bir dönem Malatyaspor forması giyen orta saha oyuncusu Yalçın Güner ve genç futbolcu Burak Açil ile sözleşme imzaladı.

“HEDEFİMİZ TAKIMI BAL LİGİNE ÇIKARMAK”

Yıldız, 2004 yılında 44 Malatyaspor forması giymeye başladı. 2011 yılına kadar 44 Malatyaspor forması giyen Yıldız, 2012 yılında Yeşilyurt Belediyespor’a transfer oldu. 2013 yılında Tecdespor ile anlaşan tecrübeli futbolcu, 2014 yılında yeniden 44 Malatyaspor’a dönüş yaptı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) iyi bir tecrübeye sahip olan Salih Yıldız, Malatyaspor’a hedefleri doğrultusunda hizmet etmek istediğini ifade etti.

Yıldız, Malatyaspor’un BAL Ligi için iddialı bir kadro oluşturduğunu kaydederek, “Takım iyi bir oluşum içerisinde. Bu oluşumun içerisinde yer almaktan gurur duyuyorum. Amacımız Malatyaspor’u BAL Ligi’ne çıkartmak” dedi.

TECRÜBELİ ORTA SAHA OYUNCUSU YUVAYA DÖNDÜ

Malatyaspor, 44 Malatyaspor ve İnönü Üniversitesispor’un formalarını giyen Yalçın Güner’i de kadrosuna kattı.

BAL Ligi’nin tecrübeli isimlerinden olan orta saha oyuncusu, kendisini Malatyaspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Gaskispor, Malatya Büyükşehir Belediyespor (Yeni Malatyaspor), Düzcespor, 72 Batmanspor, Küçükçekmece, Orduzuspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 44 Malatyaspor ve İnönü Üniversitesispor’un formalarını giyen tecrübeli futbolcu, 135 maçta 12 gol kaydetti.

Malatya futbolunun önemli isimlerinden olan Yalçın Güner, bir dönem Malatyaspor’un formasını giydiğini anımsatarak, yeniden Malatyaspor’da olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Güner, Malatyaspor’un BAL Ligi hedefiyle yeni sezona başlayacağını ifade ederek, “Takımımız iyi bir kadro kuruyor. Geçmişte birlikte oynadığım iyi ve kaliteli isimlerle yeniden bir arada olmaktan mutluyum. Hep birlikte iyi mücadele ederek, takımımızı hedefine taşıyacağız” diye konuştu.

GENÇ OYUNCU DA İMZALADI

Malatyaspor’un yeni transferleri arasında genç yetenek Burak Açil’de yer aldı.

Sarı kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un formasını giyen 21 yaşındaki futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor’un altyapısında yetişen genç yetenek, 2006 sezonundan 2013 sezonuna kadar yeni Malatyaspor’da oynadıktan sonra 2014 yılında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a transfer olmuştu.

Orta saha mevkiinde ve hücum bölgesinde forma giyen genç futbolcu, Malatyaspor’da olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Açil, Malatyaspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    İnşallah Y.Malatyaspor a bir rakip geliyor.Tabi ki Hikmet Tanrıverdi elini çekmesse.üç yıl sonra 2.lige KAPLANLAR GELİYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • derebeyiferhat (7 yıl önce)
    umarım bu yıl bu takım çıkar hıkmet tanrıverdı bıraz ustune düşse çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (7 yıl önce)
    Gerçek kaplanlar dönüyor.Malatyasporu 4 sezon sonra süper ligde görürseniz şaşırmayın. ŞAMPİYON MALATYASPOR GELİYOR.Bekleyin ve izleyin.
    0
    0
    Yanıtla