SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor'u Alet Etmesinler'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, İstanbulspor maçında takımı yalnız bırakmayan 4 binin üzerinde Malatyaspor taraftarı ile maça gelen eski ve yeni yöneticiler, işadamları ve bürokratlara teşekkür etti.

Kavuk “Bizleri yalnız bırakmayıp takıma moral verdiler, galibiyette pay sahibi oldular. Takımımız iyi futbol oynadı ve güzel 2 golle 3 puanı almasını bildi. Uzun süreden beri deplasmandan galip gelemiyorduk. Takımımız sakat ve cezalı oyuncuların sayısının yüksek olmasına karşın sahada başarılı bir mücadele verdi. Her iki yarıda önemli fırsatlar yakaladık ve bunlardan 2 tanesini değerlendirmesini bildik. Futbolcularımızı gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyoruz. Bu sonuçla deplasmanlardaki güzel futbolumuzu galibiyete yansıtmış olmaktan mutluyuz. Aldığımız galibiyetin Malatyaspor’u önemli ölçüde rahatlattığı ortada. Bundan sonraki maçlarda bu rahatlıkla güzel futbol sergileyip galibiyetler almak istiyoruz. Önümüzdeki hafta Samsunspor’la evimizde oynuyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça ve takımlarını yalnız bırakmamaya davet ediyoruz” dedi.

Kavuk “Malatyaspor’un İstanbul kafilesinin uçak ve otel masraflarını karşılayan eski başkanlardan Haşim Karadağ’a teşekkür ediyoruz. Daha önce bu şekilde katkıda bulunan, geçmişte başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş Ergün Besli, Selahattin Dağıstanlı ve İstanbul’da bulunan Malatyalı işadamı Bayram Akdemir’e de bundan önceki deplasmanlarda yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tür destekleri hep olumlu karşılıyoruz. Bunlara yapılan eleştirilere anlam veremiyoruz” dedi.

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Pazar günü İstanbul’da oynanan İstanbulspor-Malatyaspor maçının ikinci yarısında, karşılaşmayı Malatyaspor’un davetlisi olarak izleyen eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi’ye yönelik, bir iki kişinin yaptığı aleyhte tezahürata sert tepki gösterdi. Kavuk “Kimse kötü emellerini Malatyaspor üzerinden tatmin edemez” dedi.

Kavuk açıklamasında şöyle dedi:

“Karşılaşmanın 50. dakikasında, maçla ilgisi olmayan, takımının desteğe ihtiyacı olduğu bir anda maça motive olmak yerine başka emeller peşinde olan, kimler olduğu tarafımızdan bilinen bir veya iki kişinin organize ettiği, maça misafir olarak davet ettiğimiz eski kulüp başkanı Sayın Tanrıverdi’ye yapılan olumsuz tezahüratı hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz.

Başta şahsım olmak üzere hiç kimse Malatyaspor Kulübünün üstünde değildir. Bugüne kadar Malatyaspor’da görev yapmış başkan ve yöneticiler onore edilmelidir.

Malatya spor kamuoyuna sesleniyoruz: Malatyaspor’u hiç kimsenin kötü emellerine alet etmeyeceğiz. Böyle bir girişimde bulunanları teşhir etmekten de çekinmeyeceğiz”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız