SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor'u Atıyorlar'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, takımın Yeşiltepe Tesisleri'nden çıkarılmak istendiğini öne sürdü.

Korkmaz, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"BAL Ligine düşmesi haftalar önce belli olan ve son 3 karşılaşmaya çıkmayacağını açıklayan ve maça çıkmayan Malatyaspor'a bir darbede Malatya Belediyesi'nden geldi. Basında belediye tarafından pembe tablolar çizilecek 46 yıllık Nurettin Soykan tesislerinden çıkartılarak Belediyespor'un Yeşiltepe'deki tesislerine gönderilen Malatyaspor kulübü, sezonun bitmesiyle birlikte Yesiltepe Tesisleri'nden de atılmak üzere talimat verildi. Seçim arifesinde hangi akla hizmet etmek için böyle bir karar aldı.

Malatyaspor olarak bizi hiçbir güç yerimizden çıkaramaz. Ancak bir şartla tesislerden çıkarız. O da, Nurettin Soykan Tesisleri'nin tekrar bize tahsis edilmesi ile olur. Aksi takdirde futbolcularla birlikte başbakana çıkarız. Futbolun dilinden anlamayan başkanımız olabilir ama Allaha çok şükür futbolun içinden gelen ve bizim dilimizden anlayacak bir başbakanımız var umarım bize yardımcı olur. Bunu yalanladığa ne tarih nede bu halk affetmeyecektir. Umarım en kısa zamanda aklıselim bir şekilde hareket edilir ve bu yanlıştan dönülür."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız