SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'u Coşkuyla Karşıladılar..

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa'daki Malatyaspor taraftarları sarı-kırmızılı ekibi havaalanında "Doğunun Kaplanları Avrupa'ya Hoşgeldiniz.." yazılı pankartlarla karşıladılar.

Bolu kampının ardından çeşitli testlere tabi tutulan oyuncular İstanbul’da toplanıp Salı günü Lufthansa Havayolları ile Frankfurt’a geçti. Malatyaspor, 3 saatlik yolculuktan sonra Frankfurt havalimanına indi.
İniş sırasında uçağın birkaç saniye hava boşluğuna düşmesi panik yarattı. Kafileye Malatyaspor Dış İlişkiler Sorumlusu Ergün Besli başkanlık ediyor.

Malatyaspor, Frankfurt havaalanında hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı. “Doğu’nun Kaplanları Avrupa’ya Hoş Geldiniz” pankartı açan gurbetçi taraftarlarımız kafilede bulunanlara sarı-kırmızı güller hediye edip, tezahürat yaptılar. Taraftarlar, Malatyaspor’u Almanya’da görmekten mutluluk duyduklarını söylediler.

Malatyaspor yöneticisi ve Avrupa Sorumlusu Halil Üstündağ kafileyi karşılayanlar arasında yer alırken, takımı bir an olsun yalnız bırakmadı.

Oyuncular taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, taraftarların giydiği formalara bol bol imza attılar.

Malatyaspor’un karşılanmasında Avrupa Malatyasporlular Derneği etkili oldu. Misafirlere derneğin amaçlarını anlatan 4 sayfalık broşür dağıtıldı. Broşürde başkan Ekrem Aybek “Malatyaspor’umuza, Malatya’mıza, Anadolu’muza hep birlikte güç vererek, burada yaşayan gençlerimize sporda yeni ufuklar açabiliriz” dedi.

Malatyaspor, Franfurt'tan otobüsle kampın yapılacağı Heigenbrücken'deki Villa Marburg Oteli’ne geçti. Yolculuk, 45 dakika sürdü. Malatyaspor, ilk çalışmasını Teknik Direktör Feyyaz Uçar yönetiminde yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip Perşembe günü turnuva maçlarına başlayacak. Malatyaspor’un ilk rakibi SV Darmstadt 98.

Malatyaspor’un kamp yapacağı mekân tamamen ormanla kaplı bir alanda bulunuyor. Civarda birçok yazlık ve otel yer alıyor. Frankfurt’ta ve kamp bölgesinde hava güneşli.

Sakatlıkları sebebiyle Serkan Bensol ile Mehmet Budak Almanya kampına katılamadılar. İbrahim Kargbo Belçika’dan gelip kafileye havaalanında dâhil oldu. Takımda yer alan 24 oyuncunun isimleri şöyle:

Mert, Güngör, Fevzi, Okan, Mehmet Albayrak, Bilal, Taylan, Ömer Erdoğan, Hakan Söyler, Adnan, Vedat, Ergun, Bora, Eren, Bülent, Igor, Hakan Aslantaş, Mustafa Özkan, İbrahim Kargbo, Toth Balazs, Taylan, Bilal, Ramazan, Aytaç.

Aytaç, vize işlemleri uzadığı için Çarşamba 18.20 uçağıyla Frankfurt'a gelecek.

Futbolcular, kendilerini karşılayan taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız