SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'u Malatyalılar Ağırladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazartesi gününü tek çalışmayla geçirirken, takım öğleden sonra Finlandiya’nın başkenti Helsinki’yi gezdi. 1 saat 15 dakikalık yolculuktan sonra Helsinki’ye varan teknik ekip ve oyuncular şehri dolaştılar.

Malatyaspor’u akşam yemeğinde Akçadağ Kürecik Şemşir (Güneşli) köyünden Haydar ve Hüseyin Aydın kardeşler ağırladı. Hemşerimiz, turizmci ve işadamı Hasan Süzer’in yeğenleri olduğu belirtilen Aydın kardeşler, Helsinki’deki lokantalarında takıma Türk yemekleri ikram ettiler. Oyuncular, Konyalı aşçı Bayram Baran’ın hazırladığı Türk usulü salata, bulgur pilavı, kuru fasulye ve kebapları iştahla yediler.

Aydın kardeşler Malatyaspor’un vardığı andan itibaren kafileyle yakından ilgilendiler. Kampı ziyaret eden, Lahti’de maça gelen Aydın kardeşler, Malatyaspor’u burada görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, Feyyaz Hoca’ya hitaben, “Ligde size başarılar diliyoruz. İnşallah şampiyonluğa oynarsınız” dediler. Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Sportif Direktör Selami Özdemir ve yemekte bulunanlar Aydın kardeşlere ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

FOTOĞRAF: Malatyaspor kafilesi Aydın kardeşlerin lokantasının önünde toplu halde (üstte), Malatyalı kardeşlerden Haydar Aydın (alttaki fotoğrafda soldaki) Malatyaspor'u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız