SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'u 'Rezil' Ettiler!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un bir süre önce yapılan kongresinde yönetimi üstlenen ve görevde oldukları sürede Malatyaspor’un bazı imtiyazlarından vazgeçen, Orduzu Pınarbaşı’ndaki tesisleri de Yeni Malatyaspor’a devreden Mustafa Korkmaz başkanlığındaki yönetimin, kongre kararı aldığı açıklandı. Cuma akşamı saat 19.24'de elektronik posta olarak basın kuruluşlarına iletilen bu karara yönelik eleştiriler üzerine, saat 21.52'de bu kez "yanlış anlaşıldığı", kongre yapılmayacağı şeklinde bir başka açıklama basın kuruluşlarına gönderildi.

BU "KONGRE YAPACAĞIZ" AÇIKLAMASI..
Malatyaspor’da son 5-6 yıldır her kongre döneminde adını ortaya atan, daha sonra da aday olmayan ve İstanbul’da işadamı olduğu bildirilen Mustafa Korkmaz, 3. lige düşen Malatyaspor’un önceki ay yapılan kongresinde yönetime talip olmuş ve seçilmişti.

Korkmaz başkanlığındaki Malatyaspor yönetiminin, ilk icraatlarından birisi Orduzu Pınarbaşı’ndaki Malatyaspor tesislerini Yeni Malatya Spor adını alan Malatya Belediyespor Kulübü’ne devretmek olmuştu.

Korkmaz yönetimi, sürpriz bir açıklama yaparak kongre kararı aldıklarını duyurdu. Kongre ile ilgili açıklamada, “Malatyaspor Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz andan itibaren gerek Malatya halkından, gerekse Malatya’da ki spor kamuoyu ile ilgili kişi ve kurumlardan gerekli ilgi alaka ve desteği görmediğimizden ve bundan sonrada göremeyeceğimiz düşüncesi hasıl olduğundan, Olağanüstü Genel Kurula gitme kararı almış bulunmaktayız.” denildi ve kongrenin 1 Ağustos günü saat 10.00’da Özel İdare Salonu’nda yapılacağı belirtildi.

BU DA "YANLIŞ ANLAŞILDI, YAPMAYACAĞIZ.." AÇIKLAMASI!.
Malatyaspor Kulübü'nden, kongre yapılacağına ilişkin ilk açıklamadan sonra 21.52 sıralarında bir açıklama daha geldi ve bu kez kongrenin yapılmayacağı anlamında ifadeler yeraldı.

Malatyaspor'un nasıl bir ekip tarafından yönetildiğinin ve "birilerinin oyuncağı" haline dönüştürüldüğünü net bir şekilde ortaya koyan ikinci açıklama ise şöyle:

"Malatyaspor Kulübü Derneği kurumsal anlamda sağlam temellere dayanmak ve Kulüp borçlanmasının önüne geçmek, yeni üye kayıt sistemlerinin değişimi, Kulübümüzün sağlam ve güvenilir ellere teslim edilmesi, her genel kurul öncesi üye yapmanın önünün kesilmesi adına Malatyaspor Kulübü Derneği ileriki bir tarihte Tüzük değişikliğini içeren Olağan Üstü Genel Kurul yapacaktır. Bununla ilgili Yönetim Kurulu uygun gördüğü bir tarihte Olağanüstü Genel Kurulu yapacaktır.

Malatyaspor Kulübü Derneği Üyelerine Duyrulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız