SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'u Sıcak Zorluyor

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, futbolcular aşırı sıcaklar sebebiyle oldukça zorlanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın yönetiminde sürdüren Malatyaspor, 11 Ağustos Cuma günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la, 13 Ağustos Pazar günü sezon açılışında Karagümrükspor'la hazırlık maçları oynayacak. Ligin ilk karşılaşmasında ise deplasmanda Elazığspor'la karşılaşacak olan sarı-kırmızılı takımda futbolcular, aşırı sıcak nedeniyle oldukça zorlanıyor.

Bu arada, Malatyaspor elindeki 5 yabancı futbolcudan 3'ünü satmayı veya kiralık vermeye çalışıyor. A Kategorisi'nde 2 yabancı oynatma hakkı bulunması nedeniyle sarı-kırmızılılar, Senkerik, Johansson, Toth, Effa ve Toledo Katatua'dan hangisinin takımda kalacağına lig başlamadan karar verecek.

Davraz Kupası'nda attığı iki golle dikkatleri üzerine çeken Kamerunlu futbolcu Effa'nın Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın göndereceği futbolcular arasında yer aldığı, bu futbolcunun büyük ihtimalle kiralık olarak bir kulübe verileceği bildirildi.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın Futbol Federasyonu'ndan oynaması için özel izin istenen Brezilyalı oyuncu Toledo Katatua konusundaki belirsizliğin sürmesi nedeni ile Johansson, Toth ve Senkerik'in yeni sezonda kadroda kalması yönünde yönetime rapor sunacağı bekleniyor. Brezilyalı Katatua'nın konusunda federasyondan olumlu cevap gelmesi halinde ise İsveçli futbolcu Johansson'dan vazgeçebileceği ileri sürülüyor.

Öte yandan, defans blokunun güçlendirilmesi amacıyla görüşülen Kayseri Erciyesspor'lu Şenol Yavaş'la da anlaşma sağlandığı, Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı tarafından açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız