SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatyaspor'u Teklif Etmiştik''

A- A+ PAYLAŞ

AK Malatya Milletvekili Adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Şanal Tosun Yeni Malatya Spor antrenmanını ziyaret ederek, Gebzespor maçı öncesinde takıma başarı dilediler.

Ziyarette bir konuşma yapan Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, “Malatyaspor, Malatya’nın çok önemli bir yeri olan ve hepimizi de bu süreç içerisinde bazen çok üzen, bazen de çok sevindiren bir organizasyon. Malatyasporumuz Süper Lige kadar çıktı. Sonra küme düştü. Başından birçok felaketler geçti. Sporu yönetmek, spora kaynak bulmak özellikle profesyonel sporu idare etmek fevkalade zordur. Özellikle yöneticilerin çok dikkatli, titiz, tasarruflu ve profesyonel bir yönetim sergilemesi gerekmektedir. Malatyasporumuz içinden çıkılmaz bir hal aldı. Buradan bir çıkış yolu maalesef bulamadık. Tek çıkış yol olarak, 3. ligden 2. lige çıkan Malatya Belediyespor’u Yeni Malatya Spor adı altında bu takımı Malatya’ya hediye etti. Ve de arkasında durdu. Bizler milletvekilleri olarak sonuna kadar bu takımın arkasında durduk. Mehmet Emin Katipoğlu’da bu işi üstlendi ve sırtladı. Kimseye taviz vermeden ve tamamen kendi kaynaklarıyla yeni kurulan bu takımı bu konumlara kadar getirdi. Çorum galibiyetiyle birlikte de play off yolunda önemli bir şans yakaladık” dedi.

Milletvekili Adayı Cemal Akın ise, “Değerli başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu’na Malatyaspor’un başına geçmesi hususunda görüşmeler yapmıştık ama olmamıştı. Nasip değilmiş. Eğer başkanımız o zaman takımın başına geçseydi, biliyorum ki, Malatyaspor’a yapmış olduğumuz o yardımlarla Malatyasporumuz Süper Lig’de oynuyor olacaktı. Ancak zararın neresinden dönsek, kardır. Başkanımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Şanal Tosun ise, takıma başarılar dileyerek, “Takımın başarısı için duacı olacağım” şeklinde konuştu.

Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de, “Geçen Yeni Malatya Sporumuzun maçına gittik ve harika bir takım olduğuna şahit olduk. Güçlü bir takım. Gebzespor maçında da bütün vekillerimizle beraber maça gideceğiz. Malatya’yı layık olduğu yere getireceklerinden hiç şüphemiz yok. Rabbim başarılarının devamını nasip etsin” dedi.

Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ise, ziyaretlerinden dolayı milletvekili adaylarına teşekkür ederek, “Tüm vekillerimizin 24 saat cep telefonları açık. Vekillerimize ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizde takım olarak hedeflediğimiz noktaya emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız