SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'u Zeyno Çalıştıracak

0
Güncellendi - 2016-07-27 16:55:21
Malatyaspor'u Zeyno Çalıştıracak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’u yeni sezonda Muharrem Zeyno liderliğindeki teknik kadro çalıştıracak.

Yeniden yükselişe geçmek için kolları sıvayan Malatyaspor, kulüp eski başkanlarından Hikmet Tanrıverdi ve birkaç iş adamının desteğiyle iyi bir bütçe hazırlayarak, yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturuyor.

Hedefi BAL (Bölgesel Amatör Lig) olarak belirleyen yönetim, bu doğrultuda özellikle BAL Ligi deneyimi olan, eskiden Malatyaspor’un da formasını giymiş olan futbolcuların yanı sıra genç ve yetenekli isimleri kadrosuna katıyor. Bu sezon amatör kümede başarılı olup, BAL'da  mücadele etmek isteyen sarı kırmızılıları tecrübeli isimler çalıştıracak.

Malatyaspor’un bu sezon teknik direktörlüğünü Muharrem Zeyno yapacak. Zeyno’nun yardımcılığını Yusuf Okyay ile kaleci antrenörü Timur Karadeniz üstlendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    yeşilyurt belediyespor ile malatyaspor neden erciyes ile kayseri gibi bir çalışma yapmıyor anlamak mümkün değil bal ligine takımı bu şekilde çıkarıp bu sene 3. lig olan bir takım kurulabilirdi bu takımı amatörde süründürmenin anlamı yok inönü üniversitesinin yeni rektörü ile görüşüp böyle bir çalışma yapılabilir sonuçta bal ligi deplasmanı olan bir lig üniversite takımı bu harcamayı yapmaması uygun olur
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    Biz çakma Malatyaspor lu değil hakiki Malatyasporluyuz kalbimiz ve dualarımız sizinle Allah yar ve yardımcınız olsun.maddi olarak da elimizden geleni gücümüzün yettiğini yapmaya hazırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (7 yıl önce)
    inşallah başarılı olur ama iyi oyuncularda alması gerekiyor bu kadro ile zor
    0
    0
    Yanıtla