SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Derdi Aynı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 28 Temmuz Pazar günü yapılacak olağanüstü kongresi öncesi Ankara'da 4 milletvekili ve 3 eski başkanın katılımıyla yapılan toplantıda Haşim Karadağ'ın, bilinen olumsuz tavırlarını sürdürdüğü ve bu nedenle bir sonuç alınamadığı öğrenildi.

TBMM'deki bir odada Perşembe gecesi yapılan toplantıya; milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mevlüt Aslanoğlu, Öznur Çalık ve İhsan Koca'nın yanı sıra, eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi, İlhan Kavuk ve Haşim Karadağ, eski yöneticilerden Orhan Kaya ve Bekir Yüksekdağ ile mevcut yöneticilerden Dr. Özgür Aydın'ın katıldıkları bildirildi.

Toplantıda, kulüpten alacaklı olduğu öne sürülen başkanlardan Haşim Karadağ'ın, Hanefi Selimoğlu başkanlığındaki mevcut yönetimi gerekçe gösterip ayrıca aleyhindeki kimi açıklamalar ve bazı haberleri bahane ederek, alacağından vazgeçmeye yanaşmadığı, bir başka ismin gündeme gelmesi halinde alacağını sileceğine dair laflar etmesine rağmen, o formülün de olabileceği konuşulunca, yine alacak iddiasından vazgeçmediğine dair sözler sarfettiği haber alındı.

Karadağ'ın toplantıda, daha önce birçok kez ortaya attığı, eski başkan ve yöneticilere ilişkin iddialarını tekrarladığı, buna kızdığı için Bugün Gazetesi'nde 3 gün tefrika edilen ve Malatyaspor'un imajını zedeleyen röportajı verdiğine dair konuşmalar yaptığı, zaman zaman Hikmet Tanrıverdi ile tartışmalar yaşadığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız