SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Federasyon Delegeleri

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu'nun 27- 28 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olağan mali genel kurulunda Malatyaspor 2 delege ile temsil edilecek. Bu arada, yönetim kurulu görev dağılımında ise "küçük" bir değişiklik yapıldığı öğrenildi.

2 DELEGE..
Futbol Federasyonu mali genel kurulunda Malatyaspor delegesi olarak başkan Haşim Karadağ ile federasyon üyesi Metehan Berktaş'ın oy kullanacakları bildirildi.

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı ve Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi'nin, 27-28 Haziran tarihleri arası yapılacak Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu öncesi Ankara'ya gidecekleri, bu üçlünün Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile de görüşeceği öğrenildi. Ankara'ya gidecek olan yöneticilerden Kantarcı ve Eserdi'nin, federasyon delegesi sıfatlarının bulunmadığı belirtildi.

GÖREV DAĞILIMINDA DEĞİŞİKLİK..
Öte yandan, Malatyaspor'un Haşim Karadağ başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun görev dağılımının geçtiğimiz Pazar günü, basın sözcülüğüne getirilen belediye meclis üyesi Fahrettin Eserdi tarafından açıklanmasından sonra, başkan yardımcısı Ali Alkış'ta olduğu belirtilen "Mali Kaynak Sorumlusu" sıfatının, başkan yardımcılarından Ali Kaya'ya verildiği, bunun dışındaki dağılımın aynen devam ettiği haber alındı.

Eserdi'nin açıkladığı görev dağılımı şöyleydi:

Haşim Karadağ: Yönetim Kurulu Başkanı
İlyas Karahan: Başkan Vekili
Atilla Kantarcı: Başkan Yardımcısı (Futbol Şube Sorumlusu)
Ali Kaya: Başkan Yardımcısı
Ali Alkış: Başkan Yardımcısı (Mali Kaynak Sorumlusu)
Fahri Kara: Başkan Yardımcısı (Basın Sorumlusu)
Hüseyin Fidan: Muhasip
İbrahim Nart: Genel Sekreter
Fahrettin Eserdi: Basın Sözcüsü
Hasan Demir: Stadyum ve Tesisler Sorumlusu
Enes Tuncay Yarloğlueş: Hukuk İşleri Sorumlusu
Şaban Taçyıldız: Üye
Mehmet Duman: Üye
Mehmet Orhan: Üye
Zeynel Öztop: Üye

Bu arada, yönetim kurulunda üye olarak görev alan Mehmet Duman'ın, Malatya Amatör futbol camiasına antrenör olarak hizmet veren isimlerden Mehmet Duman'la isim benzerliği dışında bir bağlantısının olmadığı, yeni yöneticinin İstanbul'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir işadamı olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız