SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Görkemli 40. Yıl Balosu...

A- A+ PAYLAŞ

40. yılını kutlayan Malatyaspor, “40. yılda, 40 Etkinlik” çerçevesinde dün gece İstanbul Polat Otel’de “40. Yıl Balosu” düzenledi… Geceye, sanat, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı… Sunuculuğunu TRT’nin ünlü spikerlerinden İkbal Gürpınar’ın yaptığı geceye, Milli Takımlar sorumlusu Fatih Terim’inde katılması büyük alkış aldı.

Gece, Futbol takımını tanıtan dia gösterisi ve Malatyaspor Belgeseli’nin özet görüntüleriyle başladı…

Malatyaspor’un tüm teknik heyeti ve futbolcularının imzasını taşıyan formasının satışı ise renkli görüntülere sahne oldu… Açık arttırmada formayı işadamı Sadettin Saran 45 milyar lira ile aldı.

Gecede ayrıca türkücü Sevcan ve ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’de birer konser vererek davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı….

Geceye katılanların bazıları ise şöyle;

Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, Belediye Başkanı Cemal Akın, tamamı davet edilen 7 milletvekilinden 2'si Mevlüt Aslanoğlu ve Ali Osman Başkurt, Malatya Emniyet Müdürü Orhan Savaş, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, İstanbul Emniyet Müdürü Yardımcılarından Hasan Adak, Mustafa Aktaş, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak, Malatya TSO Başkanı Mücahit Fındıklı, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, İşadamı Sadettin Saran, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Güzelaydın, Sanatçı Kenan Işık ve çok sayıda Malatyalı işadamı…

FOTO:Osman ÇELİK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız