SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un ''Kombine''li İlk Bayan Taraftarı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor maç biletleri ve kombine kartlarını satan Tickettürk firması ilk kombine kartı alan bayan taraftar ile 2040. kombineyi alan taraftarı formayla ödüllendirdi.

Kapalı Çarşı üzerindeki satış noktası önünde yapılan törenle, bayan taraftar Tuğba İnce ve 2040.kombine kartı alan Fırat Emer’e formanın yanı sıra kartları Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri Selahattin Dağıstanlı ile Murat Gümüş tarafından verildi. Tuğba İnce'nin İnönü Üniversitesi mezunu olduğu, erkek taraftarın ise özel bir dershanede çalıştığı bildirildi.

Tickettürk yetkilisi Zeki Özçakmak, 2006’nın Malatyaspor’un 40. yılı olması nedeniyle 40’ı hatırlatan kombine kart sahiplerinin sarı-kırmızılı formayla ödüllendirildiğine dikkat çekerek, “Bir bayan taraftarımızın kombine alması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bayanlarımızın rahatça maça gelip destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Yönetici Dağıstanlı Malatyaspor’un 40.yılda başarılı bir grafik çizmek istediğini belirtip, “Taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Bayan taraftarımızın kombine almasından gurur duyduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Tüm taraftarlarımızın ilgi göstermesini diliyoruz” diye konuştu.

Taraftar Emer kart satışını düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği gerekçesiyle Tickettürk yetkililerine teşekkür ederek, “Ne kadar çok kart alınırsa, Malatyaspor’a o kadar destek olunur. Kaliteli transferler yapıldı. Devamını istiyoruz” dedi.

İlk kombine bilet alan bayan taraftar olan Tuğba İnce ise “Malatyaspor’u çok seviyorum. Birkaç yıldır maçlara gidiyorum. Çok rahat biçimde izliyorum. İyi transferler yapıldı, ama orta sahaya transfer gerekiyor” dedi.

Son olarak konuşan yönetici Gümüş “40.yıl ateşini yaktık. Bu sezon daha güzel, daha yırtıcı ve atak bir Malatyaspor getirmek istiyoruz. Sayın Başkanımız Tanrıverdi ve yönetim kurulu bu amaçla yoğun tempoyla çalışıyor. Transferlere olumlu tepkiler alıyoruz. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

KREDİ KARTINA TAKSİT..
Kombine kart satışları devam ederken, Malatyaspor taraftarlarından gelen istek üzerine İş Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası kredi kartlarına da taksitli kart satışı yapıldığı bildirildi.

FOTOĞRAF: Malatyaspor'un kombine kart sahibi ilk bayan taraftarı Tuğba İnce ile 2040. kombine kartın sahibi Fırat Emer (formalı), Malatyaspor ve Tickettürk yöneticileri ile birlikte görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız