SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Mağazası Yeni Yerinde

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor lisanslı ürünlerinin satılacağı MS Sport Taraftarium mağazası törenle açıldı. Belediye karşısında açılan mağazada Malatyaspor ürünlerinin yanı sıra başka kulüplere ait ürünler de satılıyor.

Açılış törenine Malatya Milletvekilleri Ali Osman Başkurt ile Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, Müftü Bekir Gerek, Kocaelispor Başkanı İbrahim Saral ve Kocaelispor yöneticileri, Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatyaspor yöneticileri, Malatyalı olan Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er ve İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Adak, taraftarlar ve geniş bir davetli topluluğu katıldı.

Açılış öncesi dua eden Müftü Gerek, mağazanın hayırlı kazançlar getirmesini diledi.

Belediye Başkanı Akın, mağaza açılışının Malatyaspor’un kendi kendine yeter hale gelmeye başladığının göstergesi olduğunu belirterek, bunun Tanrıverdi yönetiminin başarısı olduğunu söyledi. Akın, Belediye’nin imkanlar ölçüsünde Malatyaspor’a her türlü desteği verdiğine dikkat çekti. Akın, Süper Lig’de takımı olan il olmanın önemine değinirken “Geçenlerde Sayın Valimiz Osman Derya Kadıoğlu, 13 ilin valisinin hazır bulunduğu bir toplantıya davet edilmiş. Bu toplantıda, sadece Süper Lig’de takımı olan il valilerinin çağrıldığını görmüş” dedi.

Başkan Hikmet Tanrıverdi, 3 yıl önce Malatyaspor’un kendi ürünlerini imal etmeye başladığına dikkat çekerek “Malatyaspor lisanslı ürünlerinin yanı sıra diğer kulüplerin ürünlerini satacağız. Taraftarlarımızın ürünlerimize ilgi göstermesini bekliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız