SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Müdürüne Tutuklama Kararı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'nün 4 milyarlık çekinin ödenmemesi nedeniyle, çeke imza atmış olan Genel Müdür Atilla Kapkıner hakkında "Karşılıksız Çek" suçlamasıyla dava açıldığı bildirildi. Ayrıca, bu olay nedeniyle "mal beyanında bulunmadığı" için Kapkıner hakkında tutuklama kararı da verildiği öğrenildi.

Malatyaspor Kulübü'ne, Haşim Karadağ yönetiminin işbaşına gelmesinin ardından "genel müdür" olarak alınan Atilla Kapkıner'in, kulübün Malatya'daki bir otele olan borcuna ilişkin olarak, yönetimin talimatı ve bilgisi dahilinde, "yetkili" olarak imzaladığı 4 milyar lira tutarındaki kulüp çeki yönetim tarafından ödenmeyince, alacaklı taraf "karşılıksız" kaydı koydurduğu çekin tahsilatı için mahkemeye başvurdu.

Malatyaspor'da "genel müdür" konumu, resmen kendisine bu görevden alındığına ilişkin herhangi bir tebligat yapılmadığı için devam eden Kapkıner, ödenmeyen kulüp çeki nedeniyle hakkında dava açıldığını doğruladı. Kapkıner, çekle ilgili olarak açılan davaya ilişkin tebligatın kendisine yapılmasıyla, konuyu kulübe ilettiğini, gerekenin yapılacağının söylenmesine rağmen herhangi bir ödeme olmaması ve sorunun halledilmemesi yüzünden, hakkında dava açıldığını söyledi. Bu olayda "mal beyanında bulunmadığı" gerekçesiyle Kapkıner hakkında tutuklama kararı çıkarken, bunun da Kapkıner'in kulübe ilettiği konunun takip edilmemesinden kaynaklandığı ifade edildi.

Ayrıca, kulübü Futbol Federasyonu'na şikayet eden futbolcu Mehmet Albayrak'ta bulunan 92 milyarlık kulüp çekinin de Kapkıner tarafından imzalanmış olduğu, bu paranın ödenmemesi nedeniyle, Kapkıner hakkında bir başka davanın da açılacağı öğrenildi.

Bu arada, mevcut yönetimin, futbolcu Hakan Aslantaş'la ilgili bir çek ödemesini de yapmadığı için, bu futbolcuya verilen kulüp çekinde imzası bulunan eski başkan Hikmet Tanrıverdi hakkında da "karşılıksız çek" suçlamasıyla dava açıldığı da öğrenildi. Diğer yandan söz konusu çekle ilgili "ilginç" durumların olduğu, bu çekin Malatyaspor'un mevcut yönetimi tarafından "ödenmiş" gözüküp, yönetici alacağında kayıtlı olduğu öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız