SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyaspor'un Önü Açılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:43:45
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor’da futbolculara yemek verildi.

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Liginde yoluna namaglup devam eden sarı kırmızılı takımda, futbolcular onuruna yemek verildi.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, sıkıntılı süreçlerden geçtiklerini belirterek, göreve geldikten sonra puanlarının silindiğini, küme düşürüldüklerini, transfer yasağıyla karşı karşıya kaldıklarını ancak kendilerini toparladıklarını söyledi.

U-19 1. Küme Liginde namaglup şampiyon olduklarını anımsatan Kapkıner, “Zor ve sıkıntılı sürece rağmen U-19 1. Küme Liginde namaglup şampiyon olduk. Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde de namaglup liderliğimizi sürdürüyoruz. Özveriyle mücadele eden futbolcularımızı verdiğimiz yemek davetleriyle ödüllendiriyoruz” dedi.

Kapkıner, Malatyaspor’un önünün açılmak üzere olduğunu ifade ederek, “30 milyon TL bir borcumuz yok. Sadece futbolcu ve hoca alacakları var. Bu noktada da görüşmelerimiz sürüyor. Onu da bir düzene koyduktan sonra Malatyaspor’un önü tamamen açılacaktır.

Kapkıner, teknik heyeti daha da güçlendirdiklerini kaydederek, Yusuf Okyar’ın yardımcı antrenörlüğe getirildiğini belirtti.

Bölgesel Amatör Futbol Ligine çıkmak için mücadele ettiklerini de sözlerine ekleyen Kapkıner, Malatyaspor’un daha öncede dibe vurduğunu ancak sıkıntılı süreçten kurtulacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız