SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Prensipte Anlaştığı Okan Yılmaz, İtalya'ya Uçtu...

A- A+ PAYLAŞ

Bursaspor ile yollarını ayıran golcü futbolcu
Okan Yılmaz, İtalya Seri A'ya yeni yükselen Empoli takımı ile son bir kez görüşmek üzere Milano'ya gitti.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda transferine ilişkin açıklamalarda bulunan Okan, 8.5 yıldır Bursaspor formasıyla bir yerlere geldiğini belirterek, "Baktım ki bu sene Bursaspor'daki misyonumu doldurmuşum. Özellikle sezon başında taraftarlarla bazı sorunlar vardı. Empoli takımı transfer teklifinde bulundu. Bütün şartlar konuşuldu. Ben sadece gidip ortama bakacağım. Bildiğiniz gibi Türk insanında duygusallık önemlidir. Ben de oradaki imkanları tekrar göreceğim ve orada yaşayıp yaşayamayacağıma karar vereceğim" dedi.

Gol atmak konusunda kendine güvendiğini belirten Okan Yılmaz, "Golcülükte her zaman özgüven önemlidir. Bu özgüveni hem kulüpte hem milli takımda sağladım. Türkiye içinde de transfer teklifi aldım. Anlaştığım takımın kim olduğundan yakında herkesin haberi olacak" diye konuştu.

Futbolcunun menajeri Ali Ekber Güven ise Okan'a gelen transfer teklifinin önemine dikkat çekerek, "Bugün İtalyan takımları AB dışından sadece bir oyuncu alabiliyor. Bu açıdan Okan'a böyle bir teklif gelmiş olması daha da önemli. Okan, çok iyi bir golcü. Ancak duygusal bir çocuk. Ailesi onun yurt dışına gitmesini istemiyor. Ben tekrar rica ediyorum Okan'a Türk futbolu adına destek versinler ki o da Türk futbolunu daha da iyi yerlere getirsin" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız