SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Seçmelerine Büyük İlgi...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 15 Mayıs'ta yapacağı futbolcu seçmelerine şuana kadar tam 800 kişi başvurdu. Yetkililer zaman darlığı nedeniyle sayının başvuru bilgileri dikkate alınarak 200'e indirileceğini kaydettiler.

Mannheim- Malatyaspor tarafından yapılacak futbolcu seçmelerine beklenenin üzerinde ilgi oldu. Almanya'nın Mannheim kentindeki başarılı Türk futbol takımlarından Hochstaett Türkspor'un katkıları ile 15 Mayıs'ta düzenlenecek seçmelere şuana kadar tam 800 gencin başvurduğu öğrenildi. Yetkililer bir gün içinde yapılacak seçmelerde zaman darlığı nedeniyle sayının 200'e indirileceğini kaydettiler.

Malatspor Yönetim Kurulu üyesi ve Avrupa Temsilcisi Halil Üstündağ, Hocstaett Türkspor Başkanı Remzi Akbulut ve seçmelerin teknik sorumlusu Abdullah Gırep'in katıldığı basın toplantısında seçmelerle ilgili bilgi verildi.

Tarık B. Gölezlioğlu'nun moderatörlüğünde yapılan basın toplantısında şuana kadar başvurularla ilgili bilgiler de aktarıldı. Seçmeleri Malatyaspor, Mardinspor ve Türk Telekom'dan antrenör ve gözlemciler de izleyecek.
Malatyaspor tarafından ikincisi düzenlenen futbolcu seçmeleriyle ilgili daha geniş bilgi almak için www.hts93.de internet adresinden faydalanılabilecek.

Hocstaett Türkspor başkanı Remzi Akbulut, 1993 yılında kurulan takımlarının önümüzdeki yıllarda da bu tür geniş çaplı organizasyonlara imza atacağını kaydetti.

**

Foto altı (toplu resim) 15 Mayıs'ta yapılacak seçmeler Hochstaett Türkspor lokalinde düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

Haber:Seyfi Alp
İlyas Arıcan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız