SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Sezon Açılışı 31 Temmuz'da

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2005-2006 sezonunu 31 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de başlayıp, 23.00'e kadar sürecek "şölen"le açacak.

Sezon açılışında sanatçılar İzzet Yıldızhan, Sevcan Orhan ve Mehmet Balaban da birer konser verecek... Havai fişek gösterilerinin de yapılacağı açılış şöleninde Malatyaspor, 2 Lig A grubu takımlarından Kocaelispor'la özel bir maç oynayacak.

Açılış konuşmalarının ardından Mehmet Balaban konser verecek. Daha sonra futbolcuların tanıtımı yapılacak ve saat 18.30'da Malatyaspor-Kocaelispor maçı başlayacak.

Maçın devre arasında Malatyaspor'a emeği geçenlere plaket verilecek. Maçın bitiminden sonra Sevcan Orhan konseri gerçekleştirilecek. 20.50'den itibaren sırasıyla Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Belediye Başkanı Cemal Akın ve Vali Osman Derya Kadıoğlu konuşacaklar.

Konuşmaların ardından havai fişek gösterileri yapılacak ve daha sonra İzzet Yıldızhan konser verecek. Açılış programı saat 23.00'de sona erecek.

Malatyaspor taraftarları, açılış törenini ücretsiz izleyebilecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız