SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Son Gün Transferi

A- A+ PAYLAŞ

Taner'i Sakaraspor'a veren Malatyaspor, transferin son gününde Kasımpaşa'nın santrforu Deniz Aydoğdu'yu transfer etti.

31 Ağustos 1983 Berlin doğumlu olan Deniz, santrafor oynuyor. 1.79 boyunda, 76 kilo ağırlığındaki Deniz, daha önce Karşıyaka ve Ankaraspor takımlarının formasını giydi. Geçen sezon Karşıyaka’da kiralık oynadığı dönemde 16 maçta 9 gol atan Deniz, Malatyaspor’a karşı forma giymiş, İnönü’de oynanan maçın son saniyelerinde attığı golle takımına 1 puan kazandırmıştı.

Sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Deniz Aydoğdu, Malatyaspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek “Ali Abi (yönetici Ali Cengiz) bana telefon açtığında yaptığı teklifi düşünmeden kabul ettim. Sezon başında gelmek istiyordum. Bonservis yüzünden olmadı. Burada olduğum için çok mutluyum. Takımda tanıdık arkadaşlar da var. Başarılı olmak istiyoruz” dedi.

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, bu transferin her iki taraf için hayırlı olmasını dilerken “Deniz, yetenekli bir oyuncu. Takımımıza yararlı olacağına inanıyoruz” dedi.

Cengiz, Deniz transferinin gerçekleşmesinde Kasımpaşaspor Başkanı Hasan Hilmi Öksüz’ün özveri gösterdiğini belirterek “Sayın Öksüz transferde duyarlılık gösterdi. Kendilerine sağladığı kolaylıktan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan, Sakaryaspor'a transfer olan Taner Demirbaş da Malatya'dan ayrıldı. Malatyaspor'dan kırgın ayrıldığını ifade eden Taner Demirbaş, "Gönül isterdi ki böyle ayrılmayayım. Kırılmadım, üzülmedim desem yalan olur. Malatyaspor'a büyük emeklerim oldu. Yanlış yaptığımı düşünmüyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız