SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Son İç Saha Maçı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, bu sezon Malatya'daki son lig maçını Pazar günü Karşıyaka ile oynuyor. İnönü Stadı'ndaki maç saat 14.00'de başlayacak.

Sarı kart cezalısı iken sözleşmesini tek taraflı feshederek şehri terkeden Atilla Birlik'in yanı sıra yine sözleşmesini fesheden Engin'in dışında sarı kart cezalısı olan Turgay'ın yanı sakat olan Mahmut Acar'ın maçta yeralmayacakları bildirildi. Hafif sakatlıkları olan diğer iki forvet elemanı Deniz ve Caner'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Sarı-kırmızılı takımın Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde Cumartesi akşam kampa girdiği belirtildi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, iç sahadaki son maçta galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini söyledi.

Abdullah Yılmaz, İsmail Köse, Bahtiyar Birinci, 4. hakem Abdullah Kalafatoğlu'dan oluşan hakem kadrosunun yöneteceği maçın bilet fiyatları da şöyle:

Açık A : 3 YTL
Açık B : 3 YTL
Maraton : 5 YTL
Kapalı A : 10 YTL
Kapalı B : 10 YTL
VIP Ön : 10 YTL
VIP : 15 YTL
Misafir : 3 YTL

Öte yandan, Malatyaspor yönetim kurulu, konuk Karşıyaka'nın yönetimine Cumartesi akşam Sarı Kurdela'da bir yemek verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız