SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Transferi

0
Güncellendi - 2016-07-24 03:55:04
Malatyaspor'un Transferi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’deki şaşalı günlerinin ardından amatöre kadar düşen Malatyaspor, yeniden yükselişe geçmek için düğmeye bastı. Sarı kırmızılılar, yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturarak, BAL Ligi’ne çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig gören, dört büyüklerin ‘belalısı’ olarak adlandıran bir dönem UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele eden Malatyaspor, üst üste yaşadığı kötü süreç ve FİFA Disiplin Kurulu’ndan aldığı cezalarla amatör ligi gördü. İbretlik bir çöküş hikayesine sahip olan Malatyaspor, yeniden küllerinden doğmak için düğmeye bastı. Malatyaspor’un Süper Lig’de kulüp başkanlığını yapa Hikmet Tanrıverdi’nin önderliğinde bir grup iş adamının desteğiyle yeni sezona hazırlanan sarı kırmızılılar öncelikle BAL Ligi’ne yükselmek istiyor.

Malatyalıların gönlünde ayrı bir yere sahip olan Malatyaspor, yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı kırmızılılar, 44 Malatyaspor ve Yeşilyurt Belediyespor’un formalarını giyen forvet oyuncusu Engin Bilici’yi kadrosuna kattı.

“HEDEFİMİZ BAL LİGİ”

Malatyaspor kulüp başkanı Bülent Kapkıner, hedeflerinin BAL Ligi olduğunu kaydederek, bu hedef doğrultusunda iddialı bir kadro oluşturmak için yoğun bir mesai harcadıklarını belirtti.

Kapkıner, tecrübeli forvet oyuncusu Engin Bilici’yi kadrolarına kattıklarını ifade ederek, “İyi bir kadro oluşturmak için kolları sıvadık. İlk olarak BAL Ligi’nde iyi bir tecrübe edinen forvet oyuncusu Engin Bilici’yi kadromuza kattık. BAL Ligi’nde görüştüğümüz ve prensip anlaşmasına vardığımız birkaç oyuncu daha var. Bu oyuncularla da kısa süre içerisinde anlaşmayı planlıyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mülayim (7 yıl önce)
    Ölmedin ölmeyecen kaplanım.Ligin adı,rakamı ne olursa olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (7 yıl önce)
    Haydi aslanlarım silinip kalkın artık düştüğünüz yerden
    0
    0
    Yanıtla