SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Umutlusu

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Genel Koordinatör Aziz Yiğit, takımdaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Malatyaspor Genel Koordinatörü Aziz Yiğit, kamp çalışmalarının Malatyaspor'a yakışır bir şekilde sürdüğünü, ancak desteğe ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Destek verildiğinde takımın daha iyi yerlere geleceğini kaydeden Yiğit, "Hava çok sıcak. Ortam çok iyi desek, yanlış olur. Her şeye rağmen Malatyaspor kulübü kendisine yakışan bir kamp çalışması geçiriyor. Bununla alakalı Mustafa Taşar hocamız ve teknik heyetimiz büyük bir çaba içerisinde, yönetim olarak ta futbolcuların düzenli beslenebilmeleri adına gerekli çabayı gösteriyoruz. Bu anlamda Malatya kamuoyundan da destek bekliyoruz. Kulübü Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nden, Yeşiltepe Tesislerine taşınmamızın ardından futbolcularımız üzerinde psikolojik bir baskı oluştu. Bu baskının kalkması tamamen Malatyalıların elinde. Buradaki tesisleri en iyi şekilde çocuklarımıza sunmak amacıyla çaba harcıyoruz. Odalarımız temiz ve bakımlı. Bütün odalarımızı elden geçirdik. Dr. Özgür Aydın'da bir ışık yaktı ve odalarımıza koymak üzere 5 adet televizyon hediye edeceğini söyledi. Açıkçası bu bizim için olağanüstü bir destek. Diğer kurum ve iş adamlarının da bize destek olmasını bekliyoruz" dedi.

"KAPANACAK İZLENİMİ BİZLERİ ÜZÜYOR"
Yiğit, kamuoyunda takımın atıl halde olduğu ve kapanacağı yönünde izlenimlerin olduğunu belirterek, "Kamuoyunda, Malatyaspor kapanacak atıl halde izlenimi var. Bu bizleri üzüyor. Tüm Malatyalılara sesleniyorum, profesyonel anlamda 20 futbolcumuz Malatyalı ve 11'de alt yapıdan futbolcumuz kampa dahil edildi. Geçen seneden kadroda yer alan Buğra Dinler ile kulübe büyük bir maliyeti olmasından dolayı bu futbolcuyla yollarımızı ayırdık. Diğer bütün oyuncularımız burada. Eğer kamuoyundan destek gelirse, kalıcı bir Malatyaspor hedefimiz var. Lige başlangıç iyi olursa hedeflerde ortaya konulacaktır. İçinde bulunduğumuz ortamın çokta sağlıklı olduğunu söyleyemeyiz. Özellikle Malatya Belediye Başkanımızdan bize büyük bir destek var ama deplasmana gideceğimiz takım otobüsümüz atıl bir vaziyette duruyor. 20 gündür otobüsle alakalı bir gelişme olmadı. Bizi göz ardı etmesinler, bize destek olsunlar. Yarın futbolcular bu otobüsle deplasmana gittiğinde eğer başlarına bir iş gelirse, bunun vebali hakikaten büyük olur.

Görüşmeler devam ediyor. Ama gelinen noktada bir gram gelişme yok. Kulüp Başkanımız Mustafa Korkmaz gelecekler ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere yetkililerle görüşecekler. İnanıyorum ki onu da çözeceğiz. İnşallah bize yeni otobüs alınmasa bile kullandığımız otobüsü kullanılabilir hale getirirlerse, yüzde 30-40'ta olsa katkı olur" diye konuştu.

"YENİ STATÜ OLUMLU"
Yeni statüyü olumlu bulduğunu ifade eden Aziz Yiğit, "Yeni statü bütün kulüplerin ortak aldığı bir karar. Bu ligin böyle oluşması futbolcularımız başta olmak üzere doğusuyla batısıyla müthiş derecede bir entegrasyon oluşturur. Futbolcu İstanbul'da, İzmir'de, Antalya'da, Trabzon'da maç oynayacak. Geçmişte bildiğiniz gibi Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa en fazla İskenderun ve Hatay'a gidebiliyorduk. Futbolcu batıya açılıp, kendisine vitrin aramak istiyor. Bu anlamda ben statünün futbolcularımız adına çok iyi
olduğu kanaatindeyim. Önü açılacak olan futbolcularımız varsa hem piyasalarının iyi olması ve Pazar bulan futbolcularında Malatyaspor'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu anlamda statüyü olumlu buluyorum. Ulaşımla alakalıda TFF bir şirketle anlaşma yaptı. Bu kulüpler için çok iyi oldu. Dolayısıyla batıda iş adamları da üzerlerine düşeni yapacaklar. Bizde yönetim olarak elimizden gelen bütün çabaları göstereceğiz. Malatyaspor'da geçen yıllarda yaşanan handikabın bir daha yaşanmayacağını düşünüyorum.
Çünkü öyle zaman oldu ki, boş kaleye bile golümüz gitmedi. Ben inşallah bu sene daha iyi bir yapıyla daha sağlıklı zemine oturan bir takım oluşursa yeni statüyle beraber hem futbolcularımıza hem de takımıza iyi bir hava olur" şeklinde konuştu.

"ALT YAPIDAN 11 FUTBOLCU KAMPTA DENENİYOR"
Alt yapıdan 11 futbolcunun kamp çalışmalarına dahile dildiğini kaydeden Yiğit, "Alt Yapıdan 11 futbolcu kampa dahil edildi. Teknik heyetimiz bu futbolcuların performanslarını değerlendiriyor. Teknik Direktörümüz Mustafa Taşar, bu oyuncularla ilgili kararını bizlere iletecek. Kalıcı bir Malatyaspor'un önümüzdeki dönemde müthiş bir alt yapısı var. önümüzdeki yıllarda takımın sıkıntı çekmeyeceği kanaatindeyim" şeklinde görüş belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız