SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Yeni Başkanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yönetim kurulu, istifa eden İlhan Kavuk'un yerine kulüp başkanlığı görevine yönetimden Dr. Kenan Kalı'yı getirdi.

KONGREYE KADAR
Malatyaspor Yönetim Kurulu, 6 Ağustos Çarşamba akşamı toplanarak, İlhan Kavuk'un istifasından boşalan başkanlığa Doktor Kenan Kalı'nın getirilmesine oy çokluğuyla karar verdi. Aynı zamanda Gözde Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı olan Kalı, olağanüstü kongreye kadar olan süreçte Malatyaspor başkanlık görevini yürütecek.

İdari Binada yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, olağanüstü kongrenin 23 Ağustos 2008 Cumartesi günü saat 11.00'de yapılmasına karar verildi. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongre 1 hafta sonra yapılacak.

Malatyaspor Başkanı Dr. Kalı, yaptığı açıklamada olağanüstü kongreye kadar çalışmaların seyrinde devam edeceğini belirterek "Malatyaspor yönetiminin sayın üyeleri bu geçici dönemde bizi başkanlığa layık gördüler. Hep birlikte, el ele verip Malatyaspor'u bu sıkıntılı dönemden, istenmeyen durumdan çıkaracağız. Bu süreçte sayın milletvekillerimizin, Sayın Valimizin, Belediye Başkanımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerini alacağız. Hep beraber bu sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Malatya, tüm bu sıkıntı ve sorunları aşacak potansiyele sahiptir." dedi.

Kalı şöyle devam etti:

“Sayın Başkanımız İlhan Kavuk döneminde gerek kurumsallaşma gerek tesisleşme adına birçok başarılı projeye imza atıldı. Özellikle son günde Spor Toto Teşkilat Müdürlüğünün, Sayın Vali ve Belediye Başkanımızın girişimleriyle, kulübümüzün hazırladığı tesis projesine onay vermesi bunun en güzel örneği olmuştur. Bizler bir yılda yaptıklarımızı bir günde kaybetmek niyetinde değiliz. Çünkü bizler her zaman Malatya adına bir şeyleri kazanmak ve kazandırmak gayretiyle çalışıyoruz. Sayın Kavuk’un istifa etmesinden sonra yönetim kurulu üyelerinin de istifa etmesi kolaycılık olurdu. Bu süreç Malatyaspor’u kaosa sürüklerdi. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu sürecin üstesinden gelecek kapasitede insanlar. Hep birlikte el ele verip, gerekli taahhütleri yerine getireceğiz. Yapacağımız istişareler neticesinde Malatyaspor’a faydalı olacağımıza inanırsak, ileride hep birlikte bu işe devam ederiz.”

Futbolculara seslenen Başkan Kalı "Futbolcu kardeşlerimizden rahat olmalarını istiyoruz. Çalışmalarına normal seyrinde devam etsinler. Onların üzerine düşeni yapacağından eminiz. Bizler de Malatya olarak, Malatyaspor olarak üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız