SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Yenileri

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, daha önce anlaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan orta alan oyuncusu Tayfun Seven ile İzmirspor kalecisi Taylan Aydoğan’ın yanı sıra İnegölspor’dan forvet Caner Ağca ve Arsinspor stoperi Selim Akbulut ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk ve Basın Sözcüsü ve Genel Sekreter Ali Cengiz yer aldı.

Bu oyunculardan Caner Ağca, 28 Ekim 1984 İzmir doğumlu. Daha önce Bursa Merinos, Bucaspor ve Buca Belediyespor (amatör) formalarını giydi. Türkiye Kupası’nda 6, TFF 2. Ligde 151 maç oynadı. Kupada 3, liglerde 34 gol attı.

Selim Akbulut, 6 Ağustos 1984 Maçka doğumlu. Trabzonspor altyapısında futbola başladı ve ilk kez bu kulüpte profesyonel oldu. Geçici transferlerle Bursaspor, Akçaabat Sebatspor ve Arsinspor takımlarına gitti. 9 kez 15 yaş altı milli takım forması giydi. Türkiye Kupası’nda 5, TFF 2. Ligde 14, TFF 1. Ligde 61, PAF Liginde 53, özel turnuvalarda 2 kez forma giydi. Toplam 12 gol attı.

Taylan Aydoğan, 27 Mayıs 1983 Almanya Aachen doğumlu. Yurtdışında da forma giymekle birlikte ilk lisansı Fenerbahçe’de çıktı. Malatyaspor, Kocaelispor ve İzmirspor formalarını giydi. Türkiye Kupası’nda 2, TFF 2. Ligde 4, TFF 1. Ligde 11 maç oynadı.

Tayfun Seven, 25 Haziran 1980 Üsküdar doğumlu. Bursaspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor, Konyaspor ve Büyükşehir Belediyespor takımlarında oynadı. Değişik milli takım kategorilerinde 42 kez forma giydi. Türkiye Kupasında 11, Turkcell Süper Ligde 98, TFF 1. Ligde 39, resmi kupalarda 1, PAF Liginde 48, özel turnuva ve kupalarda 5, özel maçlarda 24, Avrupa şampiyonasında 10 kez oynadı. Toplam 14 gol attı.

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Teknik Heyetin görüşü doğrultusunda Malatyaspor'a uygun futbolcuların transfer edildiğini belirterek "Transferlerin her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

Kavuk, Antalya'da kamp çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Kamp dönemi başarılı bir şekilde devam ediyor. Futbolcularımızın performansından memnunuz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Kavuk, Malatyaspor yönetiminin kulübü sağlam bir yapıya kavuşturma doğrultusunda çalışmalarını devam ettirdiğini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF: (Soldan sağa) Caner, Selim, Taylan ve Tayfun Seven.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız