SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor'un Yerini Tutar mı?'

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Malatyaspor Taraftarlar Derneği yazılı bir basın açıklaması yaptı. Dernek Başkanı Turabi Işık tarafından yapılan açıklama da, Malatyaspor'da bir an önce iyi bir yönetimin oluşması gerektiği vurgulandı.

İstanbul Malatyaspor Taraftar Derneği Başkanı Turabi Işık tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Malatya spor'un içerisinde bulunduğu borç korkulacak düzeyde değildir. Birçok takımın Malatyaspor'dan daha fazla borçları olmasına rağmen içerisinde bulundukları yönetim sorununu kısa sürede çözmüşlerdir. Malatya'mız 2 Cumhurbaşkanı ve birçok üst düzey yönetici çıkarmasına rağmen bir türlü içinde bulunduğu sorunları çözememiştir. Liglerin başlamasına bir ay kaldı. Kongreler sürekli erteleniyor. 1 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü kongrede Malatya'yı yönetenler ve sürekli uyumdan birlikten bahseden sayın vekillerimizin Malatya'mızın çok ciddi sorunlarından biri olan bu Malatyaspor içinde birlik göstererek bulunduğu sıkıntıdan ve sorunlarından uzaklaştıracak yönetimin oluşmasına liderlik etmelerini ve oluşacak yönetime de bir daha bu ve benzeri sorunların bir daha yaşanmasına imkan vermeyecek bir sistemin kurulması noktasında ciddi çaba göstermelerini bekliyoruz. 100 tane Belediyespor'da olsa, Süper Lig'de de mücadele etse de, Malatya spor'un yerini tutmasına imkan var mı? Malatya spor'un taraftar kitlesi sevdalısı çok farklı Malatya spor aşkı bir kere çok farklı. Yurtiçi, yurtdışı ve Malatya'da yaşayan 2,5-3 milyona yakın Malatyalının gözbebeği olan Malatya spor'un içerisinde bulunduğu durum içler acısı. Malatyalıların Sevdasının yok oluşuna ve tükenişine hiç kimse seyirci kalmamalıdır. Böyle bir şey olamaz. Malatya spor'un kapanması düşünülemez. Kapanmasını düşünenler tarih içerisinde bunun vebalinden kurtulamaz ve tarih her zaman bu insanlardan hesabını sorar. Kamu alacağı (vergi-sigorta) 10 milyon lira. 10 milyonluk borcun yeniden yapılandırılacağı milletvekillerimiz tarafından açıklandı. Milletvekillerimiz 10 milyonluk vergi ve sigorta borcunu bize bırakın, merak etmeyin diye açıklamalar yaptı. Yeniden yapılandırılır. Başkan alacakları önemli değil. Bir tek futbolculara olan 6,5 milyon liralık borç mevcut. Futbolcu alacakları da yapılan görüşmelerde 2,5 -3 milyon TL'ye tamamen bitebileceği geçmiş yönetimce açıklandı. Malatya spor'da korkulacak hiçbir tablo yok. Belediye sayın belediye Başkanımız Ahmet Çakır, biran önce Malatyaspor'u sahiplenmelidir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız