SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya 13 Doktor Ataması

A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı tarafından Malatya'daki sağlık kuruluşlarına 8'i uzman toplam 13 doktor ataması kur'ayla yapıldı. Uzmanlardan 5'i Beydağı Devlet Hastanesi (eski SSK)'ne atandı.

Sağlık Bakanlığı'nda, atamalarla ilgili bugün Noter huzurunda kur'a çekimi yapılarak, doktorların görev yerleri belirlendi.

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne Nöroloji Uzmanı Dr. Aslıhan Baran, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Gülsen Akyol, Anestiyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Hale Borazan, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hasan Emrah Barışkaner ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Zeynep Çizmeci'nin atamaları yapıldı.

Malatya Devlet Hastanesine Radyodiagonistik Uzmanı Dr. Hüseyin Biçer, Darende Devlet Hastanesine Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Fahrettin Yıldız, Hekimhan Devlet Hastanesi'ne ise İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Akın'ın atandıkları bildirildi.

Arguvan Merkez Sağlık Ocağı'na Dr. Tuğba Karaca, Doğanşehir Elmalı Sağlık Ocağına Dr. Ayşe Sülü, Akçadağ-Develi Sağlık Ocağına Dr. Ahmet Uçar, Pütürge Devlet Hastanesi'ne Dr. Halit Doğanşahin ve Akçadağ-Levent Sağlık Ocağına Dr. Zülfü Yücel Kurşun pratisyen hekim olarak atandılar.

DERLEYEN: Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız