SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya 2 Madalyayla Döndüler

0
Güncellendi - 2019-09-14 05:27:46
Malatya'ya 2 Madalyayla Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Karate Ligi'nde mücadele eden Malatyalı karateciler Melike Gülşen ve Kerem Gülşen 2 madalya kazandı.

Türkiye Karate Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Karate Ligi Karate Şampiyonası, 7-8 Eylül tarihlerinde Gaziantep'te düzenlendi.

Karate Ligi'nde mücadele eden 30 kilogramda 2010 doğumlu yaş gurubunda yarışan Barguzu Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Melike Gülşen komitede (dövüş) derece yaparak ikinci oldu. Nihat Tecdelioğlu İlköğretim  4. Sınıf öğrencisi Kerem Gülşen de 2010 doğumlu yaş gurubunda erkek kata da yarıştı ve derece yaparak üçüncülüğü elde etti.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Türkiye Karate Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 7-8 Eylül tarihleri arasında Gaziantep ilinde düzenlenen Gaziantep Karate Ligi Karate Şampiyonasına ilimizden katılan Melike Gülşen ve Kerem Gülşen 2 madalya kazandı. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, Gaziantep Karate Ligi Karate Şampiyonasında 30 kilogramda 2010 doğumlu yaş gurubunda yarışan Barguzu Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Melike Gülşen komitede (dövüş) derece yaparak 2. oldu. Nihat Tecdelioğlu İlköğretim  4. Sınıf öğrencisi Kerem Gülşen de 2010 doğumlu yaş gurubunda Erkek Kata’ da yarıştı ve derece yaparak 3.’lüğe ulaşmasından dolayı sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" denildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Arzu (4 yıl önce)
    Genclik spor il müdürlüğünde; sporu, sporcuyu,yönetimi,protokolü çok iyi bilen genç dinamik başarılı isimler varken şu anki il müdürü bu koltuğu haketmiyor.sahipsiz malatya.artik turkiyeye küçük düşmekten bıktık. Bi elazig kadar olamadik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sporcu (4 yıl önce)
    Bu genclik spor il müdürünün spordan ve sporcudan ne kadar uzak oldugu asikar.kumite diyecegine komite diyor.ehliyet liyakat bisuna demiyoruz.simdi bide dilim sürçtü der. Kata kumite den baska bisey varmi diye sorsaniz.
    0
    0
    Yanıtla