SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya 2 Şehit

A- A+ PAYLAŞ

Erzincan'ın Kemah ilçesinde teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan askerler arasında bulunan şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın Malatya'daki ailesinin evine adeta ateş düştü. (Yandaki fotoğrafta) Bu arada aynı olayda şehit olan askerlerden Yarbay Miktat Şamdancı'nın da Malatya'da toprağa verileceği bildirildi.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ..
Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Sürgü beldesinden olan ve ailesi Malatya merkezde oturan Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın yakınları haberi duyunca fenalaştı.

Sürgü Belediye Başkanı Mustafa Gülhaş, kendisini arayanlara Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın şehit olmasıyla ilgili cep telefonuyla bilgi verirken oldukça duygulandı.

Başkan Gülhaş, bekar ve 2 yıllık asker olan Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın babasının Karayolları'nda çalıştığını söyledi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın şehit olduğuna ilişkin bildirimi 2. Ordu Komutanlığı'na ait görevliler Malatya'daki evine verdi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın akrabası Hakkı Bayındır, askeri birlikten kendilerini arayarak, adres sorduklarını ve saat 15.30'da şehit haberini aldıklarını söyledi.

Bekar ve 2 yıllık asker olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın en son 4 kardeşinden en küçüğü olan Gamze ile görüştüğü ve Seviye Belirleme Sınavı sonucunu sorduğu, Gamze'nin SBS'den 415 puan aldığını öğrenen şehit Uzman Çavuş Kabataş'ın kardeşine, daha çok çalışırsa daha iyi puan alabileceğini söylediği belirtildi. Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın babası Hüseyin Kabataş metanetini korurken, kardeşi Mesut ise gözyaşlarına boğuldu.

YARBAY DA MALATYA'YA
Olayda şehit olan Piyade Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı'nın
ve Uzman Çavuş'un cenazelerinin Malatya'ya getirileceği bildirildi.

Öte yandan Malatya'da ziyaretlerde bulunan AKP milletvekili Öznur Çalık, "Erzincan il başkanımızla da görüşüp bilgi aldık. İnşallah bunlar son şehitlerimiz olur. Bir daha böyle üzücü olaylar yaşanmaz. Ben şehitlerimize Allah'dan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Buna vesile olan teröristleri kınıyorum. İnşallah Türkiye bundan sonra birlik ve beraberliği ile yoluna devam edecektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız