SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya 2 Vali Yardımcısı ve 4 Kaymakam Ataması

0
Güncellendi - 2016-12-01 20:26:17
Malatya'ya 2 Vali Yardımcısı ve 4 Kaymakam Ataması
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı'nın Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayınlandı. Kararname ile Malatya'ya 2 Vali Yardımcısı, Hukuk İşleri Müdürü ile Pütürge, Arguvan, Yazıhan ve Doğanyol'a yeni kaymakam atanırken, 5 ilçenin kaymakamı Malatya dışına atandılar. Boşalan Arapgir ve Kale Kaymakamlığı'na atama olmazken, boş olan Doğanyol Kaymakamlığı'na atama yapıldı.

İçişleri Bakanlığı’na ait atama kararları, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi’ne göre; 616 mülki idare amirinin görev yeri değişirken, 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesinde görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Toplamda 628 mülki idare amirinin görev yerinde değişiklik yapıldı.

Bu kapsamda, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının görev yeri değiştirildi. 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. 30 kaymakam ve vali yardımcısı ise bakanlık merkez birimlerinde görevlendirildi.

MALATYA'YA 7 ATAMA..

İçişleri Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzalarını taşıyan 3'lü kararnameye göre, Malatya ve ilçelerine atanan mülki amirler şunlar:

Malatya Vali Yardımcılığına Çorum Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen,

Malatya Vali Yardımcılığına Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit,

Malatya Valiliği Hukuk Müşavirliğine Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır,

Pütürge Kaymakamlığına Korgun Kaymakamı Erkan Savar,

Arguvan Kaymakamlığına Araban Kaymakamı Cuma Emeç,

Yazıhan Kaymakamlığına Çorum- Bayat Kaymakamı İdris Akça,

Doğanyol Kaymakamlığına Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin,

MALATYA'DAN GİDENLER..

Kararnameye göre, ilçelerden Malatya dışına atananlar ve atandıkları yerler de şöyle:

Kale Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu Suruç Kaymakamlığına,

Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu Çıldır Kaymakamlığına,

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya Akzakale Kaymakamlığına,

Pütürge Kaymakamı Osman Doğramacı Gürpınar Kaymakamlığına,

Arapgir Kaymakamı Tekin Erdemir Bitlis Valiliği Hukuk Müşavirliğine.

FOTOĞRAFLAR: Malatya'nın yeni Vali Yardımcıları Ali Deniz Sürmen ile Regaip Ahmet Özyiğit

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

alidenizsurmenbey

regaipahmetozyigit

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • murat44 (7 yıl önce)
    hizmeti en son alıp almaması malatyanın kararı değil abicim,valilik kararıdır,büyükşehir belediyesi arapgire çok kıymet veriyor bunu net bir şekilde görüyorum,kaymakam atamaması da malatyanın vermiş olduğu bir karar değil valilik ve ankaranın kararıdır....bizler gerçek malatya yerlileri her zaman arapgiri başımızın üstünde tutarız zanaatkar,sözü senet,kültürlü,eğitimli olduğu için....oraya hizmet gelmemesi bana göre arapgirdeki yöneticilerin hatasıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yalçın (7 yıl önce)murat44 isimli kullanıcı yorumuna
    gardaş ben Arapgir'e niye Kaymakam atanmıyor diyorum sen nelerden bahsediyorsun. Tabiki Ankara atayacak. İşte ben neden atanma yapılmıyor onu merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat44 (7 yıl önce)
    sallama mehmert yalçın arapgir on numara destek görüyor,torpillileri iş kurdan işe sokmayı iyi biliyorsunuz garibanları iş kurdan iş sahibi yapmazsanız böyle olursunuz,asfaltsız,elektriksiz köyünüz yok,yollarınız bir gün kapanıyormu boş boş konuşup iftira atma arapgiri malatya çok sever saygı duyar okuyanı fazla olduğu için
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yalçın (7 yıl önce)
    Arapgir Kaymakamlığı aylardır boş bulunuyor. Vekilliklerle idare ediliyor. Niye atama yapılmıyor. Arapgir üvey evlatmı? Bir Kaymakam atamak çok mu zor? Zaten Arapgir her konuda geri plana itiliyor. Malatya'nın diğer ilçeleri en güzel yatırımları hep en önce alırken Arapgir en son alıyor. Bürakraside de bu böyle oluyor artık. Kaderin bozuk Arapgir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yalçın (7 yıl önce)mehmet yalçın isimli kullanıcı yorumuna
    murat44 sen benim yazdığımı yanlış yorumluyorsun. Ben hizmet almıyor demiyorum ki en son alıyor diyorum. Ayrıca kimseye iftira atmıyorum. Her gün yüz yüze baktığım insanlara niye iftira atayım. Yukarıda Allah var. Ben niye Kaymakam atanmıyor diyorum, sen işkurdan, asfalttan, elektrikten, köy yollarından bahsediyorsun. Ayrıca işkurla benim bir alakam yok. Kim torpil yapıp garibanları almıyorsa günahı onun beni ilgilendirmez. Malatya Arapgir'i çok sever diyorsun. Kaymakamı Malatya atamıyor biliyorsun değilmi?
    0
    0
    Yanıtla