SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya 3, Elazığ'a 16 Kişi!

A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor'u kongreye götürmek üzere oluşturulan 16 kişilik kayyum heyeti görev dağılımı yaptı. Bu arada, Malatyaspor için "sınırlı" yetkilerle atanan 3 kişilik kayyum heyeti ise, sorunların halledilebilmesi çalışmalarında "yetki verilmediği" için sıkıntılı günler geçiriyor.

ELAZIĞSPOR'A 16 KİŞİ..
Basın Sözcüsü Galip Belhan, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, 16 kişilik kayyum heyeti olarak ilk toplantılarında, geçiş sürecinde görev yapacak kayyum heyetinde görev dağılımının gerçekleştirildiğini söyledi. Kayyum heyetinde görev dağılımı şu şekilde oluştu:

"Futbol Takımları Sorumlusu Kürşat Urhan, Genel Kaptan Murat Turan, Hukuk İşleri Sorumlusu İzzettin Demir, Mali İşler Sorumluları Şerafettin Yıldırım ve Mahir Cihangiroğlu, İdari İşler Sorumluları Galip Belhan ve Haluk Sertkaya, Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Açık, Stat ve Reklam Sorumluları Sedat Özkaya ve Şerafettin Yıldırım, Basın Sözcüsü Galip Belhan."

Ayrıca oluşturulan mali kaynaklar temin komisyonunda ise Suat Öztürk, Şükrü Köse, İbrahim Taşel, Mustafa Yıldız, Yasemin Açık, Mahir Cihangiroğlu ve İzzettin Demir bulunuyor.

MALATYA'DA İSE..
Bu arada, Malatyaspor'da yönetimin istifasının ardından kayyum oluşturulması için adli işlemler başlatılırken, Valilik 14 isim bildirmiş, mahkeme Atilla Kantarcı, Mustafa Bahadır Altaş ve Mehmet Çolak'tan oluşan 3 kişilik heyeti başvurudan birkaç hafta sonra atamıştı.

1 ay süreli atanan kayyum, sınırlandırılmış yetkisi nedeniyle, acilen halledilmesi gereken bazı işleri yerine getirmede zorlanıyor.

Son olarak, Malatya Belediyesi'nin lisansları askıya alınan futbolcuların lisanslarının serbest bırakılması için federasyona olan 540 milyarlık borcu ödemek üzere kayyum heyetine vermeyi kararlaştırdığı paranın, kayyum heyetinin bu konuda yetki verilmesi isteğini mahkemenin reddetmesi yüzünden alınamadığı, sorunun devam ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız