SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya 4 Altın Madalya İle Döndü

0
Güncellendi - 2016-02-21 01:30:43
Malatya'ya 4 Altın Madalya İle Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü'nün özel sporcusu Ege Millioğulları, Özel Sporcular Bölge Yüzme Şampiyonası'nda 4 altın madalya kazandı. Başarılı yüzücü, Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonasına katılacak.

Özel Sporcular Bölge Yüzme Şampiyonası, 13-18 Şubat tarihleri arasında Alanya'da yapıldı. 4 ayrı kulvarda mücadele eden Ege Millioğulları, 4 altın madalya kazandı ve Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

ELDE ETTİĞİ BAŞARILARLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü'nün bayan yüzme sporcusu Ege Millioğulları (20), 16 yaşında tanıştığı yüzme sporunda elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor. 4 yıllık yüzme sporu hayatında 20'ye yakın altın madalya kazanan Ege'nin 2 Türkiye şampiyonluğu bulunuyor.

Yüzme sporunu çok sevdiğini dile getiren genç yüzücü, "Spor yaparken kendimi daha mutlu hissediyorum. Katıldığım müsabakalarla farklı iller görüp, yeni arkadaşlar edindim. Sosyal çevremde bir hayli genişledi. Kendimi daha zinde ve sağlıklı hissediyorum. Hayata bakış açım değişti" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız