SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'ya Borcumuz Var'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede, birliğin çalışmalarını daha da yoğunlaştırması kararlaştırılırken yönetim kurulunda da değişiklikler yapıldı.

Başkan Nurettin Soykan rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılamazken 2. Başkan Bahattin Atilla, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği’nin Ankara Şubesi’nin Malatya’ya hizmet yolunda değişik projeler düzenlediğini, bundan sonra düzenleyeceği projelerle de adından söz ettireceğini ifade etti.

Divan başkanlığını Avukat Tacettin Ayhan’ın yaptığı olağanüstü kongrede yönetim kurulu yenilendi. MASTÖB Ankara Şubesi’nin İzmir Caddesi - 1’deki adresinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede başkanlığa yeniden Nurettin Soykan seçildi. Yapılan seçimler sonucunda oluşan yönetim kurulu görev dağılımı da yaptı.

MASTÖB Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:

Nurettin Soykan (Başkan), Bahattin Atila (2. Başkan), Sinan Özen Altunsuyu (Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Sayman), Güler Şeker (Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter), Derviş Kihtır (Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Rıfat Uğrar (Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Ali Bal (Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Aziz Karabalık (İletişim ve Projelerin Sonuçlandırılmasından Sorumlu Başkan Yardımcısı),Ramazan Durmuş (Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Lütfi Özbay (Protokolden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Bekir Kınık (Kamudaki Bürokratların Koordinasyonundan Sorumlu Başkan Yardımcısı).

2. BAŞKAN ATİLA’NIN AÇIKLAMASI
MASTÖB Ankara Şube Başkanı Nurettin Soykan’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı kongrede değerlendirmelerde bulunan 2. Başkan Bahattin Atilla, Malatya’yı geliştirmek amacıyla kurulan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği’nin Ankara Şubesi’nin Malatya’ya hizmet yolunda değişik projeler düzenlediğini, bundan sonra düzenleyeceği projelerle de adından söz ettireceğini ifade etti.

Bahattin Atila, "Malatya’mıza olan borcumuzu, hizmetlerle ödeyeceğiz. Her zaman önemli hizmetlere imza atacağız” dedi. Atilla, eğitimden kültüre, sosyal ve ekonomik konularda geliştirecekleri projelerle Malatya’ya ve tüm ilçelerine hizmet vermeye devam edeceklerini bildirdi.

HABER-FOTO: Ramazan DURMUŞ (MASTÖB)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız