SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Bu Güzel Dostumuz İle Gitmiştik"

0
Güncellendi - 2019-09-20 04:45:24
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2004 yılında Malatya'ya yaptığı seyahat sırasında Van Kedisi yavrusu ile çektirdiği bir fotoğrafı "Malatya'ya bu güzel Van kedisi dostumuz ile birlikte gitmiştik" notuyla instagram hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Eylül 2019 günü "tbt" (Throw Back Thursday) etiketi ile yaptığı paylaşımda, "15 yıl önce bugün... 19 Eylül 2004'te, İstanbul'dan Malatya'ya bu güzel Van Kedisi dostumuz ile birlikte gitmiştik." yazdı.

 

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Aslan kaya (4 yıl önce)
    2004 yilinda Malarya da ne kadar fabrika vardı şimdi kaç tane var hadi merkezi geçtim Hekimhan demir çelik ne oldu be reis Allahina kurban reis herşeyi dışarıdan ital ediyoruz en kötü ev kirasi 600 tl bir kilo et 50 tl doğalgazı bezi söylemiyorum Allah senden razı olsun reis ölmeden de anamızı aldık gittik be reis
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Saygıdeğer üstadımız, canımız ciğerimiz Reis; bu millet sağcısıyla, solcusuyla, alevisi, sünnnisi, caferisi, çerkezi lazı ve kürdüyle senin kıymetini öldükten sonra bilecek. ama iş işten geçecek, ellerini dizlerine vurup duracak. Tabi ne elleri sağlam kalacak ne de o elleri ile vuracakları dizleri olacak. Üstadım siz bu millete fazla geldiniz, Yaptıklarınızla ve vaaadettiklerinizle size verilen kıymet, sevgi ve saygı ise maalesef bağdaşmıyor. Bu milleti ulaştırdığınız refah seviyesinde bulunanlar tabiri caizse: Ne oldum delisinden başka bir şey değildir...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    ah be reis ah
    0
    0
    Yanıtla