SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Çabuk Alıştık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:19
A- A+ PAYLAŞ

  Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Alex Dos Santos Gonçalves, her maça final gözüyle baktıklarını ifade etti.

  TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Brezilyalı forvet, takıma ve Malatya'ya kısa sürede alıştığını söyledi. Alex, "Çok çabuk geçti adaptasyon süreci. Ailemle beraber yaşıyorum. Malatya halkına da teşekkür ediyorum, bana ve eşime büyük ilgi gösteriyorlar. Malatya'ya çabuk alıştık" dedi.

"İyi bir takımız"

  Gonçalves, iyi bir ekip olduklarını ve her hafta takımın daha iyi hale geldiğini kaydederek, "Her şeyden önce iyi bir oyun ile galip gelmek istiyoruz. Alanyaspor karşısında 3 puan aldık, Kardemir Karabükspor maçında 3 puanı kaçırdık. Ama bir puanla döndük. Bu ligde çok büyük bir savaş var. Her şeyden önce takım olarak çok iyiyiz. Hocamız bizi çok iyi çalıştırıyor. İyi bir takımız ve her geçen hafta daha iyi oluyoruz" şeklinde konuştu.

"Bütün maçlara final gözüyle bakıyorum"

  Ligde her maça final gözüyle baktığını dile getiren Brezilyalı forvet, "Bütün maçlar aynı, hepsi 90 dakika ve hepsine final gözüyle bakıyorum. En önemlisi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde 3 puanı almak" diye konuştu. 

  Alex, kendisine özel bir futbol karakterinin olduğunu ve bunu sahaya yansıttığını belirterek, "Hocanız kendi güvenini verdiyse size her şey kolay oluyor. Bazen teknik anlamda farklı yerlerde oynuyorum. Solda oynuyorum, sağda oynuyorum, yer değiştiriyorum. Bu benim özel futbol karakterim" ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımız bize güç veriyor"

  Elazığspor ile sahalarında oynayacakları karşılaşmada en büyük güçlerinin taraftar olacağını ifade etti.

  Brezilyalı, taraftarların desteğiyle, iyi bir futbol ve mücadeleyle sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade ederek, "Bizi 90 dakika desteklesinler. Seyirci arkamızda olduğunda daha coşkulu ve istekli oynuyoruz. Hepsini ailem olarak görüyor ve öyle sahaya çıkıp oynuyorum" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız