SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Çok Alıştım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:30:31
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Uruguaylı defans oyuncusu Gonzalo Damian Godoy Silva, ligde geride kalan 2 haftada istedikleri sonuçları aldıklarını ifade ederek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Altınordu maçı hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında sürdüren Yeni Malatyaspor’da, moraller üst seviyeye yükseldi. Kondisyon ağırlıklı idmanla hazırlıklarını devam ettiren sarı kırmızılılarda, defans oyuncusu Godoy Silva önemli açıklamalarda bulundu. Godoy, defansta ise Sadık ile iyi bir uyum yakaladıklarını söyledi.

Malatya’da kendini evinde gibi hissettiğini vurgulayan Uruguaylı defans oyuncusu Godoy Silva, “Malatya’ya geldiğimi gün çok yalnızdım. Ama geride kalan 12 hafta sonunda Malatya’ya çok alıştım. Malatya’da olmaktan dolayı çok ama çok mutluyum. Burada kendimi iyi hissediyorum. Evimde olduğumu düşünüyorum” dedi.

"Altınordu maçını da kayıpsız geçmek istiyoruz"

İzmir ekibi Altınordu ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarına dikkat çeken Godoy, "İki haftadır güzel bir gidişatımız var. Maçlarımızı kayıpsız şekilde atlatıyoruz. Maç maç iyi gidiyoruz. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Gerçekten güzel ve iyi bir takımımız var. Kazanmak içinde birbirimize söz verdik. Kazanmak içinde sahada elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzde çok zor bir maç bekliyor bizi. Altınordu ile karşılaşacağız. Bu maça çok çalışacağız. Bu maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"İlk yarıyı iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum"

İlk yarı itibariyle ligi güzel bir yerde bitireceklerine inandığını dile getiren Silva, “Denk güçlerin olduğu bir ligde mücadele ediyoruz. Birbirinden güçlü ekiplerle karşı karşıya geliyoruz. Aynı geçen maçta ki gibi önümüzdeki maçları kazanacağız. Ligdeki savaşımızı aralıksız şekilde vereceğiz. İlk yarıyı bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

"Taraftarlarımızı mutlu edeceğiz"

Godoy, Malatya’ya geldiği günden bu yana sarı kırmızılı taraftarlara aşık olduğunu belirterek, şunları söyledi: 

“Buraya geldiğim günden bu yana kendimi evimde gibi hissettiren sarı kırmızılı taraftarlardı. Çok seviyorum taraftarımızı. Bizi desteklesinler. Biz, elimizden geldiğince taraftarımızı mutlu edeceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız