SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Çok Özel Sevgim Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:37:55
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın Darende ilçesinde Meslek Yüksek Okulunu yaptıran işadamı Bekir Ilıcak'ın onuruna Ankara'da, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in de katılımıyla yemek verildi. 
 
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Ankara'daki Darendeli bürokratlara Çukurambar'daki Mado'da bir yemek verdi. Dayanışma yemeğine Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Kahramanmaraş Milletvekili Grup Başkanvekili Mahir Ünal , Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Cemal Akın, Mustafa Şahin, Mücahit Fındıklı, Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Botaş Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tan, İller Bankası Genel Müdürü Ahmet Candan, Mehmet Kurtoğlu, İçişleri Bakanlığı Eski Hukuk Müşaviri Galip Demirel, Malatya Eski Valillerinden Saffet Arıkan Bedük, Rönesans Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Bekir Ilıcak, Darende Sağlık Eğitim Vakfı (DASEV) Başkanı Nazım Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Darende Eski Kaymakamı Bilecik Söğüt, Kaymakam Vural Karagül, Darendeli Büroklatlar Osman Nuri Beyhan, Ali Helvacı, Süleyman Yıldırım, İbrahim Kısacık, Yusuf Doğru, Mesut Sönmezler, Hasan Gazi Buyurgan, Ali Yıldırım, Darendeli Konya Çetik Kaymakamı Ramazan Bektaş, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Belediye Meclis Üyeleri Adil Sönmezler, İzzet Kalaycık, İl Genel Meclis Üyesi Burhan Ayhan, AKP Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve bir çok bürokrat katıldı.
 
Yemekte konuşan Bakan Ömer Dinçer, " Sebebi izahı zor ama, belki üniversite yıllarında daha çok Malatyalı arkadaşlarımın olmasından dolayı mı Malatya'ya karşı çok özel bir sevgim muhabbetim var. İstanbul'da kendi hemşehri derneklerimden çok Malatya programlarına katılıyorum. Bu vesile ile sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Darende için de birkaç şey söylemek istiyorum. Darende benim Malatya'dan önce tanıdığım bir ilçeydi. Orada biliyorsunuz. Somuncubaba Vakfı var. Hulusi Efendi'nin oğullarının gönüllü olarak yaptıkları vakıf ben Somuncubaba sempozyumuna uzun yıllar önce katıldım. Bu sebepten dolayı Darende'yi görme imkanım oldu "dedi.
 
AKP Genel Başkan yardımcısı Halil İpek ise, "Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Sofranız hep böyle bereketli olsun. Görevimiz gereği birçok ile gidiyoruz. Birçok insanlarla karşılaşıyoruz. Bazı yerlere gittiğimizde gönül köprüsü veya sevgi bağı çok kuvvetli oluyor. Malatya bunlardan birisidir. Bizleri bir araya getiren çalışkan memleketi için gece gündüz çalışan Darende Belediye Başkanımızı da kutluyorum" ifadelerini kullandı.
 
Darende Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan plaketler Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer tarafından Bekir Ilıcak ve DASEV Başkanı Nazım Turgut'a verildi. Darende Belediye Başkanı Özkan, Bakan Dinçer ve Haluk İpek'e Malatya kayısısı hediye etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız