SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolunda Otobüs Kazası.. 2 Ölü

0
Güncellendi - 2018-11-03 05:43:01
Malatya Yolunda Otobüs Kazası.. 2 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Sivas'ın Kangal ilçesinde otobüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 05.00 sıralarında Sivas-Malatya karayolu Kangal ilçesi Alacahan köyü Abdal Boğan mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon'dan Gaziantep istikametine gitmekte olan ve Malatya'ya da uğrayan Muhammet Petek idaresindeki 61 S 0758 plakalı yolcu otobüsü ile sürücüsü belirlenemeyen 63 S 7836 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine 112 sağlık, jandarma, itfaiye ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

Kazada hafif ticari araçta bulunan Mehmet Faruk ve Hasan Rızvanoğlu olay yerinde hayatını kaybederken Nesra, Ömer (20) M.Y.R. ile (4) yolcu otobüsünün muavini Halil İbrahim Cebel (23) yaralandı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılırken Kangal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralılar ise 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sivas'taki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kazadan yara almadan kurtulan otobüsteki yolcular olay yerine gelen başka bir otobüse bindirildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İha-Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bence sıkıntı yok baslıkta cunku malatya dan binen bircok kisi var bu aracta biri de ben
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Oldukça amatör haber başlıkları hala 80’lerin gazetesi dilinden haber yazıyorsunuz. Hakkari’de kaza olsa araç Malatya yönünden geldi diye utanmadan yazacaksınız ayrıca bu habere değer katan durum ölen kişilere ibrahim tatlıses’in öz kuzeni olmasıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    Sayın editör Malatya Haberi her zaman beğeniyle takip ediyoruz.Fakat bazı haberlerde öyle amatörce başlıklar atılıyorki ciddi bir haber komik oluyor.Malatya'ya da sefer yapan ne demek arkadaş sen haberi kangalda otobüs kazası olarak ver yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan KARDES (5 yıl önce)
    Kemer takili olsa belkide ikican gitmeyecekti...araclara dikkat ederseniz okadarda agir bi hasarda yok!!!rabbim mekanlarini cennet eylesin...geride kalanlarinada sabirlar ihsan eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Olmaz kemer sıkıyor. darlık veriyor. sonra da böyle geniş geniş gidiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir şey bilmeden yazmayın . kemer takılı veya değil , ki takılıydı .
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun mekanları cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla