SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Davet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, beraberinde Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Mumcu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er'in de bulunduğu heyet ile birlikte ABD programı kapsamında Louisiana Eyalet Meclisini ziyaret etti.

Vali Saran ve beraberindeki heyet, Meclis Başkanı Jim Tucker ve Senato Başkanı Joel T. Chaisson tarafından karşılandı.

Vali Saran, Meclis ve Senato da milletvekilleri ve senatörlere hitaben yaptığı konuşmada; "Malatya halkının kucak dolusu selamlarını getirdim. Bugün burada bulunmamız Türk halkı ile Amerikan halkları arasındaki güçlü ilişkilerin göstergesidir, bizi buraya davet eden sizlere ve Atlas Vakfı ile Avrasya Amerikan Turkuaz Konseyine teşekkürlerimi sunar, sizleri Malatya Kayısı Festivalinde görmeyi arzu ediyoruz" dedi.

Heyet daha sonra Atlas Vakfı ile Avrasya Amerikan Turkuaz Konseyinin birlikte organize ettiği Türk Amerikan Dostluk Resepsiyonuna katıldı. Resepsiyonda, Louisiana Eyaletinin Bakanları, milletvekilleri, senatörleri, belediye başkanları, işadamları ve çok sayıda akademisyen ve sivil toplum örgütü temsilcileri hazır bulundu.

Vali ayrıca, Louisiana Meclis başkanına "Turkuaz Devlet Adamı" ödülü verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız