SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya ''Gasp'' Turu!..

A- A+ PAYLAŞ

Hafta sonunda Malatya’ya gelen ve bıçak tehdidiyle 3.5 saatte 4 gasp olayına karışan zanlılar tutuklandılar.

Adıyaman’dan geldikleri belirlenen 18 yaşlarındaki Cebrail G., Resul Ç.ile 17 yaşlarındaki Ş.A.ve A.K.adlı zanlılar, ilk gasp olayunu Cumartesi akşamı 20.00 sıralarında Hasanbey Caddesi’nde gerçekleştirdiler. Burada 19 yaşındaki Nurettin Aslan adlı gencin önüne çıkan zanlılar, genci dövdüler ve bıçak tehdidiyle cep telefonunu gasbettiler.

Bu olayın ardından çevrede “av aramaya” devam eden zanlılar, 22.00 sıralarında Malatya Lisesi civarında Büyük Mustafa Paşa Mahallesi İpekçi Sokağı’nda bu kez 18 yaşındaki Gökhan Aslangiray’ın önüne çıktılar. Zanlılar bu olayda da bıçak tehdidiyle Aslangiray’ın üzerindeki MP3 çaları gasbedip kaçtılar.

Vukuatlarını giderek kent merkezine doğru kaydıran 4 şahıs, 23.20’de bu kez Nasuhi Caddesi Derme İlköğretim Okulu civarında ortaya çıktılar. Zanlılar burada da, 19 yaşındaki Caner Elikoğlu ve 18 yaşındaki Onur Bozkurt’un önüne çıktılar. 4 zanlı, Elikoğlu’ndan 1 ABD doları ve 30 YTL para, Bozkurt’tan da cep telefonunu gasbettiler.

Peşpeşe yaşanan ve mağdurların verdiği ifadeye göre 4’ünün de aynı eşgaldeki şahıslar tarafından gerçekleştirildiği belirlenen olayların ardından araştırmalarını yoğunlaştıran polis; Cebrail G., Resul Ç., Ş.A. ve A.K.adlı zanlıları, gasbedilen mallar ve 2 adet bıçak ile ele geçirdiler.

Pazar günü akşam saatlerinde adliyeye verilen 4 zanlı tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız