SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Geldiler

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İl Genç Girişimciler Grubu ve İstanbul İl Genç Girişimciler Grubu, bir araya geldiler. 
 
İstanbul İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ümit Kiler ile beraberindeki heyetin Malatya'ya gelerek bazı ziyaret ve incelemelerde bulunduğunu söyleyen Malatya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Tozal, ortak projeleri konuştuklarını söyledi. 
 
Malatya İl Genç Girişimciler Kurulu, Genç MAKİAD ve Genç MÜSİAD ile bir araya gelen 12 kişilik İstanbul İl Genç Girişimciler Grubu'nun, Genç MAİKAD'ın Ramada Otel'de düzenlediği Gençlik Buluşmalarına katıldığı kaydedildi. 
 
İstanbul'dan gelen girişimciler kurulu, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Batalgazi ve Darende ilçelerinde düzenlenen gezi programına da katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız