SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Gelirken!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir iş görüşmesi yapmak için otomobiliyle Atatürk Havalimanı’na gittiği sırada sele yakalanarak hayatını kaybeden işadamı Hüsnü Birinci'nin cenazesi toprağa verildi.

AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun iş ortağı ve çocukluk arkadaşı olan Hüsnü Birinci, Malatya’daki bir iş görüşmesi için dün saat 09.30 sıralarında Başakşehir’deki evinden yola çıktı. Öğle saatlerinde havalimanına yetişmeyi planlayan Birinci’nin kullandığı araç, bir anda sel sularına kapıldı. Metrelerce aracı ile sürüklenen işadamının aracı su almaya başladı. Olay yerinde hayatını kaybeden Birinci’nin cesedi saatler sonra, ekiplerin çalışması sonucu bulundu.

Evli ve 5 çocuk babası 52 yaşındaki Birinci'nin cenazesi namazı Eyüp Sultan Camii'nde kılındı. Cenaze törenine, AKP İl Başkanı Aziz Babuşçu, Birinci'nin oğulları Erhan ve Mehmet, kızları, kardeşi Oktay Birinci, yakınları ve bazı AKP İlçe belediye Başkanları katıldı.

1981'de mali müşavirliğe başlayan Birinci, AKP İl Başkanı Babuşçu ile Marmara Muhasebe ve Mali Müşavirlik Limited Şirketi’ni kurdu. Basında Hüsnü Birinci ve Babuşçu’nun da ortağı olduğu Marmara Muhasebe Şirketinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketleri denetlediği haberleri yer almıştı.

Kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarını tutamayan AKP İl Başkanı Babuşçu, "Canımın bir parçası gidiyor. Allah kimseye dost acısı yaşatmasın" dedi. Tekbirler eşliğinde camiden çıkarılan cenaze, toprağa verilmek üzere Eyüp Mezarlığı'na götürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız