SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Gelmiyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:03:13
Malatya'ya Gelmiyor
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Suriye sınırına yakın bölgelerinde konuşlandırılması planlanan Patriot füzelerinin Adana, Gaziantep ve Kahramanmaraş’a yerleştirileceğini açıkladı. 

Star TV – NTV ortak yayınına katılarak canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Patriot füzeleri ile ilgili bir sorudan sonra yaptığı açıklamada ‘Patriotlar, Adana, Gaziantep ve Kahramanmaraş'a yerleştirilecek. Şimdilik böyle görünüyor’ dedi. 

Kısa süre önce NATO’dan Türkiye’ye gelen askeri ve teknik personelden oluşan yaklaşık 40 kişilik bir heyet Patriot füzelerinin konuşlandırılması için aralarında Malatya’nın da bulunduğu çeşitli illerde incelemelerde bulunmuştu. 

Bu incelemeler kapsamda Malatya’ya gelen NATO heyeti Malatya’da Kara Havacılık Alay Komutanlığının bulunduğu Tulga 1 Kışlası’nda, Hava Savunma Taburu’nun bulunduğu Altay Kışlası'nda ve Battalgazi ilçesinin Boran köyündeki boş askeri arazi ile 7. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda olmak üzere 4 ayrı noktada mevzi tespit teknik incelemesi yapmıştı. 

NATO Heyeti Patriot füze bataryaları için mevzi tespitinin yanısıra şehir merkezinde hastanelerde de inceleme yapmış, bunun da gelecek olan NATO askerleri için alt yapı hazırlığı olduğu bildirilmişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız