SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Güzellik Kattınız"

0
Güncellendi - 2018-01-15 17:56:43
A- A+ PAYLAŞ

CHP 22. dönem Malatya Milletvekili Av. Muharrem Kılıç, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulunan Kılıç, “Malatya’ya güzellik kattınız” dedi.

CHP 22. dönem Malatya Milletvekili Av. Muharrem Kılıç, beraberinde CHP eski İl Başkanı Celal Berktaş ve Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan CHP 22. dönem Malatya Milletvekili Av. Muharrem Kılıç, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Malatya’ya güzellik kattınız. Hem bina olarak, hem çevre olarak. Malatyamız her türlü güzelliklere layık olan bir il. Hizmet edilmesi bizleri çok memnun ediyor. Sadece bu bina olarak değil, hem çevre hem de bulunduğunuz diğer mekanlar özellikle bu Vali Konağı’nın karşısındaki eski Askerlik Şubesi’ni de bugün gördüm. Orada da epey bir yol katedilmiş. Aynı zamanda eski tarihi dokusu da bu şekilde korunmuş olacak. Yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendisi aynı zamanda Malatya’mızı bir dönem mecliste temsil etmiştir. Kendisi Malatyamız için gayret gösteren vekillerimizden birisidir. Tabiî ki buradaki hizmet binaları memlekete yapılan hizmetlerdir. İlimizin prestij binalarıdır. Belediye binaları olsun, kültür merkezleri olsun, tiyatro ve müzeler olsun şehrin medeniyetini, silüetini, tarihini gösteren yapılardır. Hem imaj, hem prestij anlamında Belediye Hizmet Binası’nı Malatya’nın ve Battalgazi’nin tarihini yansıtması, onunla temayüz etmesi noktasında planlamayı bu amaçla yaptık. Yapılan bu bina Türkiye’de dikkat çeken bir bina oldu. Bu binamızın şeklini ve planını alıp başka yerlerde uygulanması noktasında yoğun bir talep olduğunu görüyoruz. Buna benzer binaların sayısı önümüzdeki 3-5 yıl içinde artar diye düşünüyoruz. Binamızın diğer özelliklerinden biri de kendi enerjisini üreten güneş panelleriyle akıllı bir binadır. Aynı zamanda yağmur sularını drenaj eden yeşil bina hüviyetiyle, otoparkı, mescidi, arşivlerinden, sığınaklarından, ofisleri, konferans salonları ve meclis salonuyla birlikte hepsinin bir merkezde olması, boş alanın bulunmaması ve en ufak alanın optimum bir şekilde kullanılması anlamında da önemli bir bina hüviyetindedir. Yine binamızın 14 ay gibi kısa bir sürede yapılması da Belediye Hizmet binaları içinde Türkiye’de rekor bir zaman içinde bitirilmiştir” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız