SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'ya Hizmete Talibiz'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Yıldız beraberinde MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Hasan Tunç, Saime Palancıoğlu ve Yaşar Özer ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP 1. sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, "Saygıdeğer hemşehrilerimin hüsnü kabulü ile onların hizmetine talibiz. Allah'ın izni, sizlerin dua ve desteği ile önce Malatya'da MHP'yi birinci parti yapacağız, daha sonra da gidebileceğimiz noktaya kadar güzel ülkemize ve Malatya'mıza hizmete talibiz" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız ise MESOB Başkanı Şevket Keskin'in gerçekte Malatya'da kanaat önderlerinden birisi olduğunu ve Malatya'daki sorunların çözümünde ciddi katkılar sunduğunu belirterek, "biz herkesin fikirlerini alarak adaylarımızı belirlemeye çalıştık. Bundan dolayı da Malatya'da olumlu bir hava oluştu. İnşallah bundan sonra arkadaşlarımız vekil olarak Malatya'ya hizmet edecekler. Bu hizmetlerini sivil toplum kuruluşları ile omuz omuza olarak çalışacaklar. MHP'nin Meclis'e güçlü bir şekilde girmesi Malatya'mız ve ülkemiz için hayırlı olacaktır" dedi.

MHP Malatya Milletvekili Adayı Saime Palancıoğlu ise, kendisinin de bir esnaf olduğunu belirterek, Malatya'ya en iyi hizmeti sunabilmek için yola çıktıklarını söyledi.

Ziyaret için teşekkür eden MESOB Başkanı Şevket Keskin, partilerin muhalefette iken ayrı, iktidarda iken ayrı olarak esnafa bakış acısını değiştirmemesi gerektiğini belirterek, "Esnaf kesimi sosyal barışın anahtarıdır. Birlik ve beraberlik istiyoruz" dedi.

Keskin, MHP'ye seçimde başarılı olmaları temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız