SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya İki Derece

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Motodrag şampiyonası 4’üncü ayak yarışları Akhisar Belediyesi Motodrag pistinde yapıldı.

Akhisar Belediyesi’nin katkılarıyla Ege Motor Kulübü tarafından düzenlenen 400 Metre Motodrag yarışlarının dördüncü ayağı Akhisar’da yapıldı. 39 Motorun katıldığı ve iki gün süren yarışlara Akhisarlılar büyük ilgi gösterdi.

600, 750, 1000, 1300 ve Special (Özel Sınıf) olmak üzere 5 ayrı kategoride yapılan yarışlarda Akhisar Belediyesporlu Türkiye Motodrag şampiyonu Doğan Kırbaş, birinci sınıf ve special kategorilerinde rakiplerini geçerek birinci olcu.
Pazar günü sabah saat 10.30’da ısınma ve sıralama turlarından sonra yarışlar saat 14.00’da başladı, 18:30’da sona erdi.

600 cc’de Manisa Motor Kulübü sporcusu Emrah Kıygan birinci olurken, Malatya Motor Kulübü sporcusu Oktay Dal ikinci, Ege Motor Kulübü sporcusu Ahmet Ertuğrul üçüncü oldu.

750 cc’de Konya Selçuk Motor Spor Kulübünden Ahmet Yılmaz birinci olurken, Ege Motor Kulübünden Gökhan Yağver ikinci, Malatya Motor Kulübü sporcusu Ziyahattin Göktepe üçüncü oldu.

Büyük çekişmeye sahne olan 1000 cc’de ise Ödemiş Emniyet Spor sporcusu İsmail Yeşil birinci oldu. Antalya Motor Kulübü sporcusu Çetin Hilal ikinci, Konya Motor Kulübü sporcusu Yaşar Akyüz ise üçüncü oldu.

1300 cc’lik dördüncü yarışlarda Ege Motor Kulübü ve Akhisar Belediyespor sporcusu Doğan Kırbaş birinci olurken, Ankara Hitih Motor Kulübü yarışmacısı Talat Can ikinci, Konya Selçuk Motorspor Kulübü sporcularından Zafer Kalender üçüncü oldu.

Special dalda ise Manisalı Doğan Kırbaş birinci, İsmail Yeşil ikinci, Konya Motor Kulübünden Yaşar Akyüz üçüncü oldu.

Yarışmalarda dereceye girenlere kupaları, Manisa Motorsiklet Kulübü Başkanı Sedat Efeler, Akhisar Motodrag yarışları Jüri Başkanı Mete Özkan, Ödemiş Emniyet Spor adına Mehmet Yeşil, Jüri üyeleri Ferya Yıldırım ve Tolga Tolon tarafından verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız