SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Kargoyla İncil Geldiğini Öğrenince..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ya kargo yoluyla 10 bin adet İncil'in gönderilmesi Ülkü Ocakları tarafından protesto edildi.

KARGO ŞİRKETİ ÖNÜNDE PROTESTO..
Malatya'da yabancı uyruklu bir kişiye ait şirkete kargo yoluyla 10 bin adet İncil'in gönderildiği duyumunu alan Malatya Ülkü Ocakları üyesi bir grup, kargo şirketinin önünde protesto eylemi yaptı.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun, kargoyla 10 bin adet İncil'in dağıtılmak üzere Malatya'ya gönderildiğini belirterek, "İngiltere'de mi yaşıyoruz?" dedi.

Kargo şirketinin önünde toplanan bir grup genç ise tekbir getirdi. Kargo şirketi İncil'leri tek tek araçtan indirerek, içeriye aldı.

Bazı sivil polislerin de kargo şirketine gelerek bilgi aldıkları görüldü.

ÜLKÜ OCAKLARINDA BASIN TOPLANTISI..
Malatya'ya 10 bin adet İncil'in gönderilmesine tepki gösteren Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun, "Bu saatten itibaren Alevisi-Sünnisi hiçbir gencimizi kaybetmeye tahammülümüz yok" dedi.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun, ocak binasında düzenlediği basın toplantısında, AB yasalarından cesaret bulan misyonerlerin çalışmalarını artık alenen ve sokak ortasında sürdürdüğünü belirterek, "Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Onlara dinimizin güzel ahlakını, üstünlüğünü ve şartlarını yaşatalım. Malatya Müftülüğü'nden de bu konuda vaazlar, sohbetler verip, halkımızı misyonerlerin çalışmaları hakkında aydınlatmalarını istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız